INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Managerul lui Liverpool protestează după eşecul cu City: "N-am mai văzut asemenea arbitraj înfiorător"

Sterling (Liverpool), 19 ani, luat pe sus de Kolarov, fundaşul lui City // Foto: Guliver/GettyImages
Sterling (Liverpool), 19 ani, luat pe sus de Kolarov, fundaşul lui City // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 28 decembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 27 decembrie 2013 21:41

După 1-2 cu Man. City, managerul lui Liverpool l-a acuzat pe "centralul" Lee Mason: "Nu ne-a dat nimic. A luat toate deciziile pentru Manchester".

Brandon Rodgers era un pachet de nervi la sfîrşit. "De unde vreţi să încep? Această brigadă a arbitrat într-o singură direcţie, numai împotriva noastră", a protestat managerul lui Liverpool, care ar fi putut sărbători Crăciunul ca lider în Premier (e pe 4, la 3 puncte de Arsenal).

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

"Lui Sterling i s-a interzis un face-to-face cu portarul pentru ofsaid, deşi era în joc un metru şi jumătate. Iar «centralul» ne-a refuzat un penalty şi o lovitură liberă chiar lîngă careu, ambele la Suarez. N-am mai văzut asemenea arbitraj înfiorător".

Rodgers era intrigat de alegerea arbitrului Lee Mason: "Cum să pui la meciul lui City un tip din Greater Manchester?". Mason e din Bolton, oraş situat la 17 km de "Old Trafford", în regiunea Greater Manchester.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
cosmin-niko
cosmin-niko  •  28 Decembrie 2013, 12:13

Cam are dreptate antrenorul lui Liverpool,arbitrii trag cu City,si-n meciul precedent al lor acasa cu Arsenal cand au batut cu 6-3,pe la 0-0 Arsenal a scapat de 2 ori singura cu portarul si arbitrul a ridicat eronat fanionul,exact ca-n partida cu Liverpool.Iar de Liverpool imi pare tare rau ca a pierdut acest meci,fiindca joaca un fotbal superb dupa multi ani in care n-a jucat nimic,chiar imi doresc sa mai ia si ei campionatul,dar nu prea au lot si asta ii cam trage in jos,daca nu-l iau ei,macar sa castige Arsenal. Against Modern Football !

lenan
lenan  •  28 Decembrie 2013, 11:33
Postat de cpt.ahab pe 28 Decembrie 2013, 11:25

N-a mai vazut? Ia puneti-i sa vada arbitrajele lui Tudor, Coltescu sau Dima!

Ai fi putut sa-l citezi pe Avram, sau poate ca nu te uiti la "unele meciuri"... :))) Am vazut meciul de la topic. Au fost decizii clare importiva lui Liverpool. Nici galeria si nici jucatorii n-au sarit insa la gitul arbitrului, la nici una dintre faze. Probabil ca nici nu au fost greseli "voite", asa cum sa intimpla si la noi de altfel in multe cazuri, majoritatea lor. Insa noi avem imaginatie mai bogata si un spirit negativist (ar fi bine sa vina de la perfectionism, insa nu e cazul) mai puternic.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  28 Decembrie 2013, 11:25

N-a mai vazut? Ia puneti-i sa vada arbitrajele lui Tudor, Coltescu sau Dima!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close