INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Manchester InterCity » Cetățenii au 3 victorii din trei posibile în Premier: 2-0 cu Everton

Kolarov, în prim-plan, deschide scorul cu un șut la colțul scurt
Kolarov, în prim-plan, deschide scorul cu un șut la colțul scurt

Articol de - Publicat luni, 24 august 2015 00:00

Echipa lui Pellegrini e cea mai în formă dintre pretedentele la titlu și asta se vede și pe teren, și în clasament.

123. Atîția ani erau de cînd Man. City nu mai începuse un campionat cu trei victorii consecutive. O perioadă cît o veșnicie, încheiată ieri, cînd echipa lui Manuel Pellegrini a bifat hat-trick-ul: 2-0 la Liverpool, cu Everton, după 3-0 cu Chelsea și cu West Bromwich. 9 puncte, 8 goluri înscrise, zero primite, lider incontestabil!

VIDEO: Vezi AICI golurile!

City a fost un veritabil InterCity și pe Goodison Park. Iar dacă a deschis scorul tîrziu, Kolarov, în minutul 60, a fost în primul rînd din cauza ratărilor lui Aguero, Sterling și Silva (bară).

E adevărat că nici Everton n-a îngenuncheat imediat Dar numai Lukaku - gol anulat pe motiv de ofsaid și "transversală" dintr-o "directă" - e cam puțin pentru a zgudui din temelii gigantul din Manchester.

Gigant care a înschis tabela în minutul 88. Serviciu impecabil Yaya Toure, lob Nasri, nici o șansă pentru portarul Howard: 0-2.

100%a fost procentul duelurilor aeriene cîștigate de defensiva lui City (19)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close