INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

VIDEO Maradona n-a știut că-l aude toată lumea și i-a spus lui Pele ce crede cu adevărat despre Messi!

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 iunie 2016 15:03

Maradona și Pele s-au întâlnit la Paris, pentru un meci caritabil. Argentinianul și brazilianul au vorbit câteva minute înainte de startul partidei, fără să știe că tot ce discutau se auzea foarte clar.

Iată dialogul

Pele: Diego, tu îl cunoști personal pe Messi?
Maradona: Da, da, dar...

Pele: E un om bun?
Maradona: Da, e un băiat foarte bun, dar nu are personalitate. Nu are suficientă personalitate ca să fie un lider.

Pele: Ah, înțeleg, înțeleg. Noi aveam mulți jucători cu personalitate pe vremea noastră.
Maradona: Exact, foarte mulți jucători.


* de la secunda 25

"Messi e fotbalistul meu preferat. E complet diferit față de Cristiano Ronaldo"  Pele

Maradona este cel care la Mondialul din 2010 i-a dat banderola lui Messi. Tot Maradona spunea în urmă cu ceva timp: "E un lider, știam că merită să fie căpitan. Nu m-am înșelat în privința lui"

Mai târziu, în fața camerelor TV, Maradona a spus: "Aud opinii din aproape toate colțurile lumii despre Messi și aproape nimeni nu-l cunoaște. Eu îl știu, eu pot să vorbesc despre el. E o persoană extrordinară și un jucător care va face istorie.

Când își va încheia cariera, vom face calculele și dacă a fost cel mai bun din istorie, vom recunoaște asta. Dacă nu, va rămâne oricum drept un mare fotbalist, care i-a făcut pe oameni să se bucure de fotbal".

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (18)
the_gunner
the_gunner  •  12 Iunie 2016, 01:12

Am avut norocul sa-i vad la lucru pe toti monstri sacri ai fotbalului mondial .De la Didi si Garincha pina la Messi si Ronaldo trecind prin era Pele ,Maradona ,Cruyff ,Beckenbauer ,Platini ,Zidane,Dobrin si Hagi . Toti acestia ne-au incintat si dezamagit cu prisosinta.Nimic nu se compara cu fenta lui Pele din meciul cu Uruguay,sau cu driblingul aerian al lui Cruyff din finala cu Panatinaikos .Cu golul lui Maradona contra Angliei ( nu cel cu mina ),cu actul eroic al lui Beckenbauer in semifinala cu Italia ,sau cu sagetile lui Geaici .Se va vorbi si peste un secol de showul Dobrin din meciul cu Dinamo ,sau de prestatiile lui Hagi in USA . Din memoriile mele am ales cea mai buna si spectaculoasa echipa - Yugoslavia 1968 ( cea cu Geaici, Petkovici, Akimovici ) , cel mai influential jucator la echipa - Nobby Stiles din echipa Angliei 1966 si cel mai spectaculos jucator de privit -Maradona de-a lungul intregii sale cariere .E un sacrilegiu sa - i clasifici pe marii jucatori dupa cine stie ce criterii arbitrare , sau sa indraznesti sa-ti inchipui ce ar face azi Pele si Maradona . Ar juca fotbal si nimic altceva !

959479740786337
George Manoiu  •  11 Iunie 2016, 19:48

Maradona a fost Dumnezeu in fotbal. L-am prins jucand la finalul anilor 80, de atunci n-am mai vazut si nici nu cred ca voi mai vedea vreodata un fotbalist atat de bun. A batut de unul singur Italia, Belgia, Anglia, RFG, Brazilia, Milan si alti colosi. Este absolut irepetabil ca nivel de joc, inteligență, forță, viteza si, mai ales, dribling. Uitati-va la cele 9000 de driblinguri de la CM1986. J'ai dit

bvd_magheru
bvd_magheru  •  11 Iunie 2016, 18:46

Prima data cind am auzit de Maradona eram copil si eram cu gasca din gradina icoanei cind unul dintre ei ne-a spus cam pe tonul lui Radu Banciu , un pic zeflemitor dar glumetz ca un pusti din Argentina a driblat vreo 5 adeversari la rind la Campionatul Mondial de tineret din Japonia de la acea vreme . Aveam sa il vad un an mai tirziu si sa ramin mut ...))

Vezi toate comentariile (18)
Comentează