INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INEDIT

VIDEO Marca a avut soarta Gazetei :D » Un antrenor din La Liga a rupt ziarul în stilul Gigi Becali!

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 02 noiembrie 2014 14:17

Gest uluitor al lui Joaquin Caparros, antrenorul Granadei, la conferinţa de vineri. Deranjat de titlul apărut pe coperta cotidianului Marca, propria declaraţie, "Îi cer Madridului doar să nu ne umilească", tehnicianul a făcut ziarul bucăţi.

"Cum aş fi putut spune aşa ceva? Nu i-aş fi cedat un meci nici tatălui meu, care e sus, în Ceruri. Mă enervează asemenea titluri, cum voi mai intra în vestiar acum?". Dar Marca aşteaptă scuze din partea lui Caparros.

Click aici pentru VIDEO!

"El ştie ce a spus, iar eu ştiu ce a spus. Adevărul e adevăr", a replicat reporterul care i-a luat interviul. Ieri, Granada a pierdut acasă cu Real, 0-3 (goluri Ronaldo, James şi Benzema). A 700-a partidă oficială din cariera lui Cristiano.

Tehnicianul l-a imitat astfel pe Gigi Becali, patronul Stelei, care în urmă cu cîţiva ani a rupt Gazeta Sporturilor în cadrul unei conferinţe de presă.

Ieri seară, după meci, tehnicianul a cerut public scuze cotidianului spaniol: "A fost totul din cauza tensiunii cauzate de meci. Din cauza asta am reacţionat aşa, vreau să cer scuze. Sînt foarte supărat din cauza înfrîngerii, dar trebuie să pun punct acestei polemici cu cei de la Marca.

Am crezut de cuviinţă că e bine să ies şi să-mi apăr jucătorii, clubul şi fanii, dar, repet, nu trebuia să procedez aşa. Am prieteni adevăraţi la Marca şi voi continua să am, e un ziar care m-a ajutat să evoluez ca antrenor.Nu voi discuta despre ce am spus, vreau, în primul rînd, să le cer scuze celor de la Marca pentru felul în care am reacţionat vineri, în conferinţa de presă. Am o relaţie bună şi cu Enrique Ortego, cel care mi-a luat interviul".

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (62)
para.para
para.para  •  02 Noiembrie 2014, 20:11

"Ieri, Granada a pierdut acasă cu Real, 0-3 " - bosketzilor, a fost 0-4, dar ce mai conteaza, romanul e deja indobitocit si manipulat.

terminatorul3
terminatorul3  •  02 Noiembrie 2014, 19:17
Postat de 1984adrian pe 02 Noiembrie 2014, 19:05

Ok. Am inteles.

Probabil prin faptul ca i-am luat aparare lui jiji cu acele condamnari , a reiesit ca eu sunt fan jiji ! Nici pe departe pt ca eu l-as vrea plecat de la Steaua pt cum se comporta (cu presa , tv , jucatorii , antrenorii sau suporterii) dar nu pot ignora cat a facut bine clubului ! In acest moment nici nu vreau sa ma gandesc pe ce maini o sa pice Steaua . Sper sa nu ajungem mai rau ca dinamu : )))))))

terminatorul3
terminatorul3  •  02 Noiembrie 2014, 19:06
Postat de napocarepublic pe 02 Noiembrie 2014, 18:58

vazand ca nu te duce mintea ca 0aaie te apuca strechea... stiindu-te mare... zurliu ... pi5ta matii de zbanghiu eu te las s-o mu5ti 7igane cu gandul doar la friptane friptane de lebada mintea ta e subreda... eu te las cu satra ta si imparte lebada ............ pi5ta m/a/tii ps5ihopat ce bine ca te-au banat..+)))

Bai tu esti prost sau atat te duce mintea ???? Daca vrei sa faci contre cu el sau altineva , incearca sa faci pe linie sportiva . Termina cu aberatii si aluzii erendentiste . Ce zici , poti ?

Vezi toate comentariile (62)
Comentează