INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

VIDEO Marcos Antonio, fost la Rapid, vinovat la cel mai rapid gol al sezonului în Bundesliga » A greşit şi a ieşit!

Marcos Antonio a venit la Nurnberg liber de contract
Marcos Antonio a venit la Nurnberg liber de contract

Articol de - Publicat luni, 01 octombrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 01 octombrie 2012 01:58

Tabloidul Bild se întreabă dacă Nurnberg îi va mai acorda vreo şansă brazilianului după ce a greşit la prima atingere de balon, în secunda 24, şi-a fost înlocuit în minutul 16

VEZI AICI FAZE VIDEO DE LA MECI!

Tabloidul german Bild n-are nici o îndoială: "Rar s-a văzut în Bundesliga un debut atît de dezastruos ca al lui Marcos Antonio". Antrenorul lui FC Nurnberg, Dieter Hecking, l-a titularizat pe fostul fundaş al Rapidului în meciul de sîmbătă cu Stuttgart (0-2) şi l-a înlocuit după numai 15 minute!

Motivul? O pasă înapoi la portar a brazilianului în vîrstă de 29 de ani - prima lui atingere de balon - a fost interceptată şi apoi transformată în gol de Ibisevici: 0-1. Era secunda 24 a partidei! Cel mai rapid gol înscris în această stagiune.

Tot mai nesigur sezonul trecut şi în tricoul Rapidului, ex-giuleşteanul a mai greşit o dată. Dar şvabul Holzhauser a nimerit bara. Iar Bild se întreabă: "A fost acesta primul şi ultimul meci al lui Antonio pentru Nurnberg în Bundesliga?".

ŞTIRI

Luce jr., al 2-lea succes
ANTRENORI. După 1-0 pe terenul campioanei Lekhwiya, Răzvan Lucescu a reuşit a doua victorie la El Jaish, 2-0 sîmbătă (acasă) cu Al Sailiya, echipa lui Uli Stielike. Vineri, Al Khor (antrenată de Loţi Boloni) egalase pe teren propriu în al 5-lea minut de prelungire în faţa lui QSC (2-2).

15 miliarde de euro
RUSIA. Aflat la Moscova, Sepp Blatter e mulţumit de stadiul lucrărilor pentru CM 2018. "Organizatorii au deja un avans de un an faţă de termen", a spus preşedintele FIFA. Rusia va găzdui Mondialul din 2018 în 11 oraşe, cea mai mare distanţă fiind de 2.500 km. Un proiect ce va costa 15 miliarde de euro.

"Vrem mai mult de la Mutu"
STRANIERI. Sîmbătă, Adrian Mutu a fost în premieră titular la Ajaccio (1-0 cu Brest). "Românul, cel mai periculos, dar vrem mai mult de la el", a scris L'Equipe. "Ar fi putut fi eroul serii dacă marca din foarfecă. Dar nu a rezistat ritmului, dispărînd din joc după 30 de minute şi fiind înlocuit în minutul 70".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
spivak
spivak  •  01 Octombrie 2012, 12:20

Marcos se duce tot mai jos. Nu l-au ţinut curelele decât un sezon. De Andrade mai ştie cineva ceva? În România era cel mai tare fundaş, în Portugalia e nevăzut-necunoscut la... Guimaraes.

yo_rapidistu_1923
yo_rapidistu_1923  •  01 Octombrie 2012, 11:11

ca de obicei , alte stiri marca Gazeta Steoaiei

Vezi toate comentariile (2)
Comentează