INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EVERTON - LIVERPOOL 3-3

VIDEO MemorablEngland » Fantastic "Merseyside derby"! Spectacol şi 6 goluri, toate după faze fixe

Suarez profită de greşeala de plasament a lui Pienaar (ultimul din stînga în zidul albaştrilor). Everton - Liverpool 1-2 // Foto: Guliver/GettyImages
Suarez profită de greşeala de plasament a lui Pienaar (ultimul din stînga în zidul albaştrilor). Everton - Liverpool 1-2 // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 24 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 23 noiembrie 2013 21:51

Liverpool a condus de două ori, a avut avantaj la pauză, a ratat lovitura decisivă, apoi a pierdut controlul jocului şi al scorului, evitînd eşecul in extremis.

Tipic britanic, modelul Premier League. Trepidant, rapid, agresiv, Merseyside derby te ţine conectat 90 de minute, nu te lasă nici să respiri.

Nimeni nu pierde nici o secundă, fiecare minge e importantă şi trebuie să ajungă iute în careu, unde atacanţii şi fundaşii se luptă pe viaţă şi pe moarte. La final, acţiuni spectaculoase nenumărate, goluri multe şi, pentru a-i face fericiţi pe pasionaţii de fotbal insular, toate reuşitele după faze fixe.

VIDEO: Vezi AICI golurile!

- 0-1 (5): corner, Coutinho rămîne nemarcat în faţa porţii, stop pe coapsă şi şut
- 1-1 (8): lovitură liberă, deviere spre Miralles, execuţie acrobatică a belgianului
- 1-2 (19): free-kick la 22 de metri; Suarez descoperă fisura din zid şi punctează
- 2-2 (72): o altă lovitură liberă, Everton rămîne în atac, centrare, gol Lukaku
- 3-2 (82): corner, acelaşi Lukaku se înalţă, plasîndu-şi lovitura de cap mortală
- 3-3 (87): Gerrard centrează din fază fixă şi Sturridge deviază la colţul lung

Liverpool a ratat totuşi şansa de a se detaşa la 3-1 şi de a închide meciul. Dar Allen, în loc să-i paseze lui Suarez şi să-l lase singur cu poarta goală, a finalizat el. Pe lîngă.

Şi explicaţiile sînt de clasă!
Ieri, la pauză şi la finalul derbyului, postul BT Sport, care a transmis meciul live, a realizat un adevărat show, analiştii demonstrînd ce înseamnă să explici o fază la nivel Pro.

De exemplu, la golul lui Suarez, din lovitură liberă, au adus în studio un zid de manechine şi o poartă, iar Steve McManaman, faimos jucător al lui Liverpool în anii '90, a repetat eroarea lui Pienaar, aşezîndu-se departe de zid, în timp ce alt analist trăgea prin spaţiul liber.

59 de mii de kilometri au călătorit jucătorii lui Everton la "naţională" în ultimele două săptămîni; cei ai lui Liverpool, 46.651!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
romaniaargentina32
romaniaargentina32  •  24 Noiembrie 2013, 21:23

You'll never walk aloneee !!!

c7eric
c7eric  •  24 Noiembrie 2013, 15:56

Foarte bun meci, ma bucur pentru Lukaku ca a dat 2 goluri

letour
letour  •  24 Noiembrie 2013, 13:37

Everton a avut mare noroc cu arbitrul. Mirallas trebuia eliminat dupa intrarea criminala la Suarez pentru care a primit doar galben. Apoi, lovitura cu cotul in arcada a aceluiasi Mirallas la Henderson.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează