INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA / REAL MADRID - SOCIEDAD 5-2

VIDEO Mesaj pentru PSG: ”Să repetăm prima repriză fenomenală din meciul cu Sociedad” » Benzema, fluierat insistent de fani

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 11 februarie 2018 11:02

Ronaldo și-a ambalat motoarele cu un hat-trick perfect, oferind un assist și nimerind o bară. Totuși, defensiva blanco rămâne vulnerabilă, ajungând la 6 meciuri la rând cu gol încasat pe ”Bernabeu”.

15 goluria reușit Ronaldo în cele 7 dueluri cu Real Sociedad disputate la Madrid

Cum simte acordurile imnului Ligii și ora ciocnirii cu PSG din "optimi", Ronaldo se transformă formidabil. Iar Real uită de criză și-și amintește că e campioana Europei. Chiar a arătat așa în prima repriză cu Sociedad, cu Cristiano prim solist și o demonstrație de forță până la pauză. 4-0 după doar 37 de minute, cu un assist, o bară și 2 goluri în contul lui Cristiano. "Mi-aș dori să repetăm cu PSG repriza fenomenală", admite și Zidane.

49 de goluricu capul are Cristiano în LaLiga, egalându-l pe Aduriz. În ultimii 25 de ani, doar Urzaiz îl întrece

Apărarea e distrată

Cu Bale, Casemiro și Isco menajați, antrenorul madrilen a folosit un 4-4-2, în care, alături de portughez, au strălucit Marcelo, Kroos și Asensio, primul marcator după 49 de secunde (cel mai rapid al stagiunii blanca) și al doilea pasator decisiv. CR7 a reușit hat-trick-ul perfect după pauză, dar partea secundă trebuie să-l pună serios pe gânduri pe Zizou. Lipsa de concentrare, meteahna sezonului, și slăbiciunile unei apărări adormite sau distrate au permis bascilor să înscrie. De două ori. Al șaselea meci la rând acasă cu poarta perforată! Și încă unul în care fanii nu l-au iertat pe Benzema, care a ratat din nou incredibil și a fost fluierat insistent. 

43 de hat-trick-uria dat portughezul, record în fotbalul spaniol. Cel de sâmbătă e al 8-lea perfect din carieră

2 luniau trecut de la ultimul meci de campionat în care Real n-a primit gol, 5-0 cu Sevilla, pe "Bernabeu"

"M-ați întrebat vineri dacă sunt preocupat de forma lui Ronaldo și el marchează trei goluri imediat. Cristiano are mereu această stare de spirit. Trăiește pentru gol.
Am dat cinci goluri și mai puteam marca, însă sunt mulțumit. Așa trebuie să abordăm și meciul de miercuri. Să facem diferența acasă și să ne asigurăm un avantaj din tur cu PSG!"
Zinedine Zidane, antrenor Real Madrid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează