INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

VIDEO Mesajul lui Thiago, fiul cel mare al lui Messi dinaintea fiecărui meci: "Se supără și-mi spune..."

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 01 decembrie 2015 14:40

Lionel Messi a fost desemnat "Cel mai bun jucător din La Liga" și i-a dedicat trofeul fiului său cel mare, Thiago, în vîrstă de 3 ani.

Aici ai și restul premiilor

Argentinianul e foarte discret în ceea ce privește viața personală, dar a făcut o excepție, povestind în timpul discursului de mulțumire un moment amuzant cu fiul său în prim-plan. Discuția se repetă de cîte ori pleacă de acasă.

"Deși încă nu înțelege prea mult din ce se întîmplă, vreau să-i dedic în mod special acest premiu lui Thiago. Mereu cînd plec de acasă se supără și îmi spune: «Tata, iar pleci să dai gol?» Iar eu îi răspund: «Da, iar plec să dau gol, Thiago». Așa că, deși nu înțelege el prea bine, cîndva o să vadă mesajul și vreau să știe că trofeul ăsta e pentru el", a spus Messi.

 VIDEO cu momentul primirii premiului  " Cel mai bun jucător din La Liga

Messi e logodit cu Antonella, cu care are o relație de cînd erau adolescenți. Au doi copii: Thiago, 3 ani, și Mateo, născut în 2015.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează