INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL

VIDEO Mesut Ozil și Sead Kolasinac au fost atacați de doi motocicliști înarmați! Secvențe uluitoare: fundașul din Bosnia s-a luptat cu cei doi tâlhari

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 iulie 2019 00:25

Mesut Ozil (30 de ani) și Sead Kolasinac (26 de ani) au fost atacați pe o stradă din Nordul Londrei. Hoții, având asupra lor arme albe, au fost puși pe fugă de fundașul bosniac.

Ozil și Kolasinac au fost abordați de doi indivizi înarmați. Cei doi au descălecat de pe motociclete și s-au îndreptat către Ozil. Neamțul a lăsat mașina deschisă și a fugit către cel mai apropiat restaurant, moment în care a intervenit Kolasinac.

Imaginile suprinse de camere de supraveghere sunt incredibile. Fundașul lui Arsenal îl lovește cu pumnul pe unul dintre hoți. Rămas unu la unu cu celălalt motociclist, Kolasinac îi aplică o „directă” de stânga.

„A fost o nebunie totală! Extrem de ciudat. Ozil părea absolut terifiat. Alerga pentru a-și salva viața. Chiar cred că despre asta era vorba. L-am văzut cum a dispărut în restaurant cu răufăcătorii pe urmele lui”Unul dintre martorii oculari

Kolasinac, „bestia” din lotul lui Arsenal

Sead Kolasinac este un fundaș stânga bosniac în vârstă de 26 de ani. A devenit „tunar” în 2017, fiind adus de la Schalke 04.

Deși măsoară doar 1,83 m, Kolasinac este unul dintre cei mai duri fotbaliști din lotul lui Arsenal. Fundaș versatil, Sead poate evolua pe tot flancul stâng dar și în centrul apărării.

25 de selecții are Kolasinac pentru prima reprezentativă a Bosniei

Vezi și: 

Investigație New York Times: UEFA, acuzată că și-a sabotat propria anchetă privind încălcarea fair-play-ului financiar de către PSG: „S-a predat fără să lupte!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
babahuda
babahuda  •  26 Iulie 2019, 09:33
Postat de forcesteauaforever pe 26 Iulie 2019, 02:35

Au zis ei ceva. Poate au anjurat

*** *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

847153178690789
Ticu Troya  •  26 Iulie 2019, 07:23
Postat de forcesteauaforever pe 26 Iulie 2019, 02:35

Au zis ei ceva. Poate au anjurat

N-ai scapat nici de data asta momentul , sa arati cat esti de fraierici !!

pain89
pain89  •  26 Iulie 2019, 05:57
Postat de forcesteauaforever pe 26 Iulie 2019, 02:35

Au zis ei ceva. Poate au anjurat

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează