INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER - SASSUOLO 0-1

VIDEO Mirandaună » Nerazzurrii doborîți de la șefie dintr-un penalty comic comis de Miranda, 0-1 cu Sassuolo

Căpitanul Icardi a ratat incredibil, singur cu Consigli, în debutul unui meci spectaculos, cu 36 de șuturi la poartă // Foto: Reuters
Căpitanul Icardi a ratat incredibil, singur cu Consigli, în debutul unui meci spectaculos, cu 36 de șuturi la poartă // Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 11 ianuarie 2016 00:00

Asalturile echipei lui Mancini, cu Ljajici campionul ocaziilor, s-au lovit de un supranatural Consigli, ce a închis incredibil poarta, iar Berardi a dat lovitura din 11 metri în prelungiri.

Inter s-a împiedicat cu scorul preferat al victoriilor în acest campionat, 0-1 cu Sassuolo, și a risipit șansa de a fi campioană de iarnă, provocînd rocada mare cu Napoli, recital (5-1) cu Frosinone.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Cea mai tare apărare din Serie A a făcut ieri scurtcircuit în prelungiri, tandemul Murillo - Miranda gafînd neverosimil, cu brazilianul trîntindu-l naiv pe Defrel în careu și Berardi dictînd sec sentința.

Ironia soartei a făcut ca nerazzurrii să piardă meciul în care și-au creat cele mai multe ocazii. Un asediu care s-a spart iremediabil la formidabilul Consigli (6 parade!), colosal prin reflexele reușite în fața lui Ljajici, Icardi și Jovetici. Așa a fost posibilă a doua înfrîngere la rînd acasă pentru Inter.

Echipa pulverizată în două rînduri cu 7-0 de nerazzurri nu s-a apărat doar. Agresivă și incisivă, l-a chinuit ca nimeni pe Handanovici, fantastic în intervențiile la Missiroli, Sansone și Floro Flores.

9.520de zile au trecut de cînd Napoli nu a mai fost campioană de iarnă. În sezonul 1989-'90 a și luat ultimul scudetto

9 meciuridin acest campionat au fost încheiate cu 0-0 la pauză de Inter, care ieri a pierdut prima dată după pauză

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează