INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

VIDEO Momente emoționante la revenirea pe teren a lui Marc Bartra » Fundașul spaniol a izbucnit în lacrimi la finalul partidei cu Werder

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat duminica, 21 mai 2017 14:31

Marc Bartra, 26 de ani, a fost titular în meciul Borussia Dortmund - Werder Bremen, scor 4-3.

A fost prima sa apariție pe teren după atentatul asupra autocarului Borussiei, înaintea meciului tur cu AS Monaco din "sferturile" Ligii Campionilor.

Bartra a fost integralist în victoria spectaculoasă a lui Dortmund împotriva lui Werder Bremen, scor 4-3, punând umărul la obținerea biletelor pentru grupele Champions League. Fostul jucător al Barcelonei a purtat un bandaj la mâna dreaptă, consecință a intervenției chirurgicale la care a fost supus după fractura suferită în urma incidentului din aprilie.

"Este unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea. Am suferit groaznic după această experiență teribilă. Acest joc nu înseamnă doar 3 puncte vitale pentru echipă, ci și plăcerea de a juca din nou fotbal. Asta iubesc să fac, de asta sunt atât de emoționat", a declarat Bartra imediat după sfârșitul meciului din ultima etapă în Germania.

Aplaudat la scenă deschisă de colegi, dar mai ales de fanii care au umplut tribunele până la refuz, Bartra a izbucnit în lacrimi, emoționându-l și pe Thomas Tuchel, aflat probabil la ultimul meci în Bundesliga pe banca Borussiei.

"A fost ceva magic. O imagine foarte specială!", a fost reacția tehnicianului german.

sursa: goal.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează