INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

VIDEO Monaco s-a distrat cu Marseille în ziua în care Mbappe a devenit cel mai scump fotbalist francez!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 28 august 2017 13:42

Fără Mbappe, Monaco a făcut instrucție cu Marseille și a câștigat cu 6-1 meciul de pe Stade Luis. Trupa lui Jardim nu resimte pierderea atacantului de 18 ani, care semnează azi cu PSG. Până la finele sezonului va fi doar împrumutat, apoi monegascii îl dau definitiv cu 180 de milioane de euro.

Așa cum Liverpool a făcut instrucție cu Arsenal fără starul Coutinho, nici Monaco nu e dependentă de Kylian Mbappé. Atacantul de 18 ani a privit de pe margine, ultima oară alături de colegii din Principat, recitalul oferit de campioana Franței, 6-1 cu Marseille.

Rezumatul VIDEO al partidei Monaco - Marseille

În timp ce Falcao și compania îi umpleau poarta lui Mandanda, șefii lui PSG perfectau formula celui mai scump transfer all-time al unui jucător francez: 180 de milioane de euro!

18 milioane brut pe an

Mbappé semnează contractul pe 5 sezoane care-i va asigura un salariul brut anual de 18 milioane azi, când era și deadline-ul negocierilor, întrucât Deschamps nu i-ar fi permis să plece din cantonamentul "naționalei"!

Împrumutul până în 2018 și apoi mutarea definitivă au fost soluțiile de a dribla fair-play-ul financiar, dar PSG tot trebuie să vândă masiv în ultima săptămână de mercato.

Important pentru Emery e că dispune de-acum de o tripletă fantastică, Neymar-Mbappé-Cavani, rivalizând cu MSD-ul Barcelonei și BBC-ul lui Real Madrid. 

113 minute pentru un gol marcat a fost media lui Neymar, Mbappé și Cavani în sezonul trecut. Cu 2 minute sub Messi-Suarez-Dembele și 22 sub Bale-Benzema-Cristiano

36 de meciuri la rând cu gol înscris are Monaco în Ligue 1. A reușit în această serie

108 goluri în total și 19 victorii în ultimele 20 de partide acasă în campionat

Îl înlocuiesc cu Jovetici

AS Monaco și-a completat ofensiva în aceeași zi în care l-a cedat pe Mbappe la PSG. Campioana Franței l-a cumpărat pe Jovetici, care fusese împrumutat de Inter la Sevilla în sezonul trecut. Atacantul muntegrean, prezent în tribune duminică seară la meciul cu Marseille, va costa 11 milioane de euro, a anunțat L'Equipe. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează