INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - BETIS SEVILLA 6-2

VIDEO MSN înlocuit, azi este MST! Arda Turan i-a luat locul lui Neymar în trioul de vis al Barcelonei: 6-2 cu Betis

Nimeni nu stă în calea
Nimeni nu stă în calea "uraganului" Suarez // FOTO Reuters

Articol de - Publicat sambata, 20 august 2016 22:32

Arda Turan l-a schimbat momentan în trioul catalan pe Neymar, încă la Olimpiadă. Messi, Suarez și Arda au înscris 10 goluri din 11 în acest start de sezon. Hat-trick al uruguayanului.

Barca e în sprint din primele zile ale noii stagiuni. După 5-0 în dublă manșă cu FC Sevilla, cucerind Supercupa Spaniei, dream-team-ul blaugrana a survolat și cealaltă trupă a capitalei andaluze: 6-2 în fața lui Betis în campionat!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Descoperirea Turan

În trei meciuri, fanii catalani l-au descoperit cu adevărat pe Arda Turan, o flacără la Atletico, dar care de-abia acum arde pe Camp Nou. Turcul are 3 goluri și două pase decisive!

Cum Neymar nu s-a întors din Brazilia, de la Olimpiadă, Turan i-a luat locul în tridentul Barcelonei. Momentan, MSN a devenit MST! Împreună, Messi, Suarez și Turan au punctat de 10 ori în 3 partide. Zece din totalul de 11 goluri!

Împotriva lui Betis, Suarez a pornit la vânătoarea unui alt trofeu de golgeter. "Pichichi" sezonul trecut, cu 40 de reușite, "canibalul" s-a dezlănțuit. Hat-trick! Messi, căpitanul cât timp lipsește Iniesta, accidentat, a marcat doar două goluri. Turan, unul, la deschiderea scorului.

LA CORUNA - EIBAR 2-1: A intrat Andone, s-a întors meciul

Cumpărat în acestă vară de la Cordoba, cu 4,5 milioane de euro, Florin Andone a jucat primul său meci oficial pentru La Coruna. Dar "tricolorul" n-a fost titularizat vineri de antrenorul Garitano, care l-a folosit de-abia din minutul 57. Deportivo era condusă acasă, 0-1 cu Eibar. Cu el pe gazon, echipa galiciană a întors scorul: 1-1, Pedro Mosquera (57), 2-1, Lucas Perez (87, penalty).

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează