INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MAN. CITY - CHELSEA 1-3

VIDEO Musafiri prost crescuți » Chelsea și arbitrul n-au avut respect cu City, scor 3-1

Forță și precizie. Diego Costa, numărul 19, egalează cu toată opoziția lui Otamendi // foto: Reuters
Forță și precizie. Diego Costa, numărul 19, egalează cu toată opoziția lui Otamendi // foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 04 decembrie 2016 00:00

Chelsea și arbitrul Anthony Taylor n-au avut respect. Oaspeții au dat toate golurile, iar ”centralul” le-a refuzat amfitrionilor două penalty-uri.

Manchester City nu e Bayern. Încă. Managerul Pep Guardiola s-a convins încă o dată, ieri, la 1-3 cu Chelsea, că mai are mult până ce noua sa echipă se va bucura în Premier de același respect de care au parte bavarezii, foștii săi jucători, în Bundesliga.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Luiz merita "roșu"

Dacă lucrurile ar fi stat altfel, probabil că "centralul" Anthony Taylor nu le-ar fi refuzat "cetățenilor", pe propria arenă, două penalty-uri! Primul lui Aguero, scăpat spre poartă și faultat de David Luiz (31), care merita "roșu", al doilea lui Gundogan (44), busculat în careu de fundașii lui Conte.

Exasperantul Aguero

Dar poate că City - Chelsea s-ar fi terminat altfel dacă Aguero, secondat de De Bruyne, ar fi avut în fața porții adverse instinctul de killer al lui Lewandowski. Argentinianul a ratat ieri din toate pozițiile. Iar De Bruyne a reușit să-l pună-n genunchi pe Guardiola cu o "transversală" din careul mic, la 1-1.

Mai rău ca Fiscul

Chelsea? Echipa lui Conte a intrat cu bocancii în "sufrageria" lui City. I-a făcut într-adevăr un cadou, autogolul lui Gary Cahill (45+1), dar după pauză a încetat cu amabilitățile. Și i-a taxat pe "cetățeni" mai rău ca Fiscul. Diego Costa (60), Willian (70), servit de Costa, și Hazard (90) i-au făcut franjuri apărarea lui Pep. În cel mai pur stil italian marca "Antonio Conte".

Aguero și Fernandinho, "înroșiți"

"Cetățenii" și-au pierdut complet capul pe final. Aguero s-a dus cu crampoanele pe gamba lui David Luiz și a fost eliminat cu "roșu" direct (90+6). Imediat l-a urmat și Fernandinho. După ce s-a luat de Conte, brazilianul, provocat de Fabregas, i-a înfipt acestuia mâna în gât și într-un final l-a trântit la pământ. Ceea ce arbitrul n-a tolerat.

"Mi s-a cerut să vin aici să antrenez și sunt fericit să fiu în această țară. Dar pe arbitrii voștri nu-i înțeleg"
Pep Guardiola, manager Man. City

16sunt golurile la care a participat Costa în acest campionat: 11 reușite, 5 assisturi

8victorii consecutive a bifat Chelsea în Premier League 2016-2017

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează