INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CELTA - BARCELONA 4-1

VIDEO Record negativ pentru Barcelona! De 15 ani nu i se mai întîmplase trupei blaugrana o asemenea grozăvie!

Messi (dreapta) a zburat și miercuri, dar aterizarea a fost teribilă // Foto: Guliver/GettyImages
Messi (dreapta) a zburat și miercuri, dar aterizarea a fost teribilă // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 25 septembrie 2015 00:00

După ce a supraviețuit într-un meci de foc cu Sevilla, 5-4 în Supercupa Europei, campioana s-a predat la Bilbao: 0-4 în Supercupa Spaniei. Iar acum, 1-4 la Vigo cu Celta. Messi? O pasă de gol și o bară. Nici el n-a mai fost în zi bună.

"Nu mă îngrijorează înfrîngerea, nici măcar scorul, ci faptul că ne-am simțit inferiori în joc, ceea ce e o noutate neașteptată și violentă pentru noi". Mascherano e trist și dezamăgit. Barcelona are atacuri de panică, stranii și dese. În plină suferință, totul cedează.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Apărarea își pierde siguranța, gafînd în cascadă, ia foarte multe goluri. Iar cînd se rupe și lanțul Messi - Neymar - Suarez, Barca se sparge și pasagerii săi de milioane se îneacă.

Dezastru după 15 ani

De-abia s-au jucat 9 meciuri din acest sezon (în toate competițiile) și catalanii au primit de trei ori cîte 4 goluri! După 5-4 cu Sevilla, catastrofele 0-4 la Bilbao și 1-4 la Vigo. De 15 ani nu i se mai întîmplase trupei blaugrana o asemenea grozăvie! În Primera, nu mai luase 4 goluri din 7 mai 2008: 1-4 cu Real pe "Bernabeu".

"Ne vor bate rău"

Miercuri seară, Pique a fost aerian, greșind grav la două goluri, Dani Alves a dormit în iarbă, Ter Stegen nu a apărat nimic. Și ofensiva n-a evitat dezastrul: multe ocazii, zero reușite în prima repriză. De altfel, Barcelona nu a marcat nici măcar o dată înainte de pauză în 5 etape de campionat!

Curios, marți, la o zi de meci, Luis Enrique declara: "Dacă vom fi relaxați, Celta ne va bate. Și ne va bate rău!". N-a greșit.

"Adversarii au fost mai buni decît noi, au cîștigat majoritatea duelurilor individuale. Ne doare să pierdem de o asemenea manieră"
Javier Mascherano, jucător Barcelona

"Am avut șase sau șapte ocazii de gol. E ciudat că nu am mai fost eficienți. Avem probleme să marcăm și e neobișnuit, dacă ne gîndim cine sînt jucătorii noștri"
Luis Enrique, antrenor Barcelona

"Prefer să mă bată o echipă ca Celta, fără nici o înșelătorie. Teren cu gazon tuns scurt, udat, un rival bun cu fotbal bun"
Luis Enrique, antrenor Barcelona

5este locul ocupat acum de Barcelona, căzînd direct de pe prima poziție; dar are numai un punct de liderul Real

16goluri a primit Ter Stegen, portarul Barcei, în 9 partide jucate în toate competițiile; o medie de 1,8 goluri pe meci

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează