INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Nebunie în furtună! » Incidente, 5 minute fără nocturnă, două eliminări şi goluri antologice în Lazio - Roma 3-2

Gladiatori în ploaie. Lazialul Biava încearcă să-l deposedeze pe Totti, căpitanul Romei (dreapta) // Foto: Reuters
Gladiatori în ploaie. Lazialul Biava încearcă să-l deposedeze pe Totti, căpitanul Romei (dreapta) // Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 12 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 11 noiembrie 2012 21:46

Ştefan Radu a jucat şi el la gazde din minutul 59. ”Tricolorul” revenise joi, în Europa League, după 7 luni pe tuşă.

Lazio - Roma rămîne cel mai spectaculos şi mai intens derby al Italiei. Ieri şi-a confirmat din nou renumele, scor 3-2, în ciuda potopului care s-a abătut asupra capitalei Italiei.

VIDEO: Vezi AICI rezumatul partidei!

De fapt, furtuna a fost chiar responsabilă pentru cîteva din momentele care au pigmentat "şocul" de pe Olimpico. Din cauza ei, nocturna a "picat" în debut vreme de 5 minute, oferindu-le suporterilor Romei posibilitatea de a se amuza pe seama patronului adversarei: "Lotito, plăteşte lumina!".

Tot ploaia deasă l-a ajutat pe lazialul Candreva să marcheze un gol antologic: "directă" de la 28 de metri, şut pe centru, însă portarul Goicoechea nu vede balonul care intră în plasă: 1-1. De antologie a fost şi reuşita lui Pjanici, de 2-3: o lovitură liberă de la 40 de metri, care l-a surprins pe Marchetti afară din poartă.

Dar derby-ul, în care Ştefan Radu a intrat la Lazio în minutul 59 (a doua apariţie după 7 luni pe tuşă din cauza unor probleme la genunchiul drept), a avut şi momente tensionate. Ciocnirile dintre ultraşi şi poliţie sau eliminările lui De Rossi (45Ă2), pentru o palmă dată lui Mauri, şi Mauri (85), pentru cumul de "galbene".

MILAN - FIORENTINA 1-3

Coşmarul San Siro
San Siro a devenit un stadion blestemat pentru Milan. După 1-1 cu Malaga, în Ligă, ieri a încasat-o de la Fiorentina: 1-3. Deja al 4-lea eşec acasă în această stagiune! Fostul său jucător, Aquilani, a deschis scorul, Pato a avut şansa egalării, dar a ratat de la punctul cu var (34). Şi 4 minute mai tîrziu s-a făcut 0-2 (Borja Valero). Degeaba a redus Pazzini din diferenţă. Hamdaoui le-a dat milanezilor lovitura în final: 1-3. Antrenorul Allegri stă pe un scaun cu doar două picioare.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
livius44
livius44  •  12 Noiembrie 2012, 06:58

Forza LAZIO!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează