INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GUINGAMP - PSG 0-3

VIDEO Neymar a făcut show la debutul la PSG! Declarație surprinzătoare a brazilianului: "Sunt mai viu ca niciodată"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat luni, 14 august 2017 12:23

Neymar a încântat la debutul în Ligue 1, punându-și amprenta pe reușitele parizienilor. Brazilianul a provocat un autogol, l-a deschis genial pe Cavani și a închis letal tabela, L'Equipe notându-l cu 8.

Cel mai scump fotbalist al planetei a revărsat la Guingamp măsura talentului său și prima porție de show. Al doilea succes al lui PSG (3-0 cu En Avant) l-a avut în tot și toate pe brazilianul transferat de la Barcelona cu 222 de milioane de euro. "A intrat deja în karma pariziană. Start reușit în Bretania. Un gol, un assist și multe atingeri de clasă. A fost o amenințare permanentă pentru apărarea gazdelor", a comentat jurnalul L'Equipe.

Are libertate deplină

Decarul lui Unai Emery n-a scăpat ocazia de a transmite un mesaj către fosta echipă, ce i-a amânat startul: "Lumea crede că dacă pleci de la Barcelona ai murit. Din contră însă, vă asigur că sunt mai viu ca niciodată. Joc și sunt mulțumit. La fel, fotbalul. Doar țara, orașul și echipa s-au schimbat. Sunt fericit și liniștit la Paris". 

Și antrenorul său spaniol l-a lăudat: "Clubul a făcut un efort mare să-l aducă. E un jucător uriaș. Existau deja multe talente în echipă, însă Neymar ne-a adus ceva în plus și ajută mult jocul colectiv. Poate evolua și pe stânga, și în centru, cum se simte mai bine, depinde de adversar. E capabil să facă o grămadă de lucruri". 

Vezi aici VIDEO

128 de mingi a atins Neymar la debutul la PSG. A doua performanță a brazilianului, după recordul personal în Europa, în Barcelona - Gijon, pe 1 martie 2017

82 de minute i-au trebuit lui Neymar să reușească primul gol la PSG. Cu 14 mai multe decât avusese nevoie să înscrie pentru Barcelona

7 aniau trecut de la ultimul debut cu gol al unui brazilian la PSG. Nenê l-a reușit, cu St Etienne, pe 7 august 2010 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează