INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO O mînă de ajutor » Juventus a obținut primul punct din Serie A cu ajutorul arbitrilor

Hetemaj, dreapta, a fost mereu un pericol pentru juventini. O dată n-au mai avut ce-i face // Foto: Reuters
Hetemaj, dreapta, a fost mereu un pericol pentru juventini. O dată n-au mai avut ce-i face // Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 14 septembrie 2015 00:00

”Centralul” Guida le-a refuzat oaspeților golul de 2-0, ”pentru un fault inexistent” (Gazzetta dello Sport). Însă penalty-ul din care au egalat torinezii se putea acorda.

Corabia lui Juventus încă navighează în derivă. După două eșecuri consecutive, 0-1 cu Udinese și 1-2 la Roma, sîmbătă, contra lui Chievo, campioana era cît pe ce să-l bifeze pe al treilea. A obținut în cele din urmă un punct, 1-1, însă numai cu ajutorul arbitrilor.

Rezumat VIDEO!

Hetemaj a deschis scorul repede pe " Juventus Stadium", cu un șut la colțul lung (5), iar Cesar a fost convins că l-a dublat în minutul 57. Dar "centralul" Guida a văzut un fault în atac și i-a anulat reușita. Eronat! Scăpați cu fața curată, torinezii au egalat în cele din urmă pe final (82). Din penalty!

Oaspeții au protestat, ca și la reușita anulată, dar de data aceasta arbitrul a avut dreptate: faultul lui Cesar asupra lui Cuadrado a fost clar. Iar Dybala i-a adus lui Juve primul punct al sezonului!

1 punctîn trei etape. Lui Juve i se întîmplase ultima oară în ediția 1962-1963 a campionatului

"O remiză cu Juve e în mod normal un rezultat bun. Dar noi meritam azi victoria. Ni s-a anulat un gol valabil, iar penalty-ul n-a fost"
Rolando Maran, antrenor Chievo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
986379311381755
Lengyel Adrian  •  14 Septembrie 2015, 11:23

Cu blatistii de Juventus asa se intamla de fiecare data: cand nu merge echipa ii ajuta arbitri dar avand jucatori la un moment dat isi vor reveni si toata lumea va uita gainariile facute in favoarea lor. Mi se face greata numai cand le vad numele !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează