INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER - CAGLIARI 1-2

VIDEO PanglIcardi » Conflict dur la Inter între galerie și Icardi: ”Nu ești bărbat, nu ești căpitan”

"Folosești un copil să te justifici și să arunci cu noroi. Nu ești bărbat, nu ești căpitan, ești doar un răhățel josnic" a fost bannerul afișat în peluză de ultrași la adresa lui Icardi

Articol de - Publicat luni, 17 octombrie 2016 00:00

Conflictul dur dintre ultrași și căpitan s-a reflectat și în teren. Icardi a ratat un penalty, iar Inter, deși a condus, a acuzat tensiunea și a pierdut contra sarzilor, pe gafele defensivei.

Inter a respectat ieri una din Legile lui Murphy: ceea ce începe prost se termină mai prost. Și așa atmosfera era apăsătoare, după eșecurile cu Sparta Praga și AS Roma, mai lipsea un scandal și cu suporterii. Icardi a făcut-o lată, în media și apoi în teren, nerazzurrii capotând (1-2) cu Cagliari!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

"Eroul" din vestiar

Scânteia a venit din autobiografia căpitanului, abia publicată. Căpitanul s-a lăudat că i-a înfruntat pe ultrași, împreună cu Guarin, după 1-3 cu Sassuolo, pe 1 februarie 2015. Cei doi le-au replicat dur fanilor, care le returnaseră tricourile oferite, ca protest față de prestația slabă a echipei.

"Am aruncat tricoul și șortul unui puști. Era în al nouălea cer. Un ultras a sărit să mi le dea înapoi, eu l-am insultat: «Te crezi puternic în fața unui copil?». În vestiar m-au primit ca pe un erou, nimeni nu mai avusese curajul să se ia în gură cu un lider al galeriei", a povestit argentinianul în carte.

"Mercenar infam"

Focul s-a mutat rapid pe "Meazza", unde tifosii l-au desființat: "Bastardul care inventează mizerii pentru a vinde mai bine. Mercenar infam". Mauro nu a rezistat presiunii.

La 0-0, a ratat penaltyul pe care îl și scosese, în minutul 24. Degeaba Joao Mario a deschis scorul, primul gol în Serie A. Gafele apărării, în frunte cu Handanovici (autogol), au extins incendiul, Inter picând pe locul 11!

"Fanii trebuie respectați, Inter e mai presus decât orice persoană, inclusiv Icardi. Vom lua măsuri, poate pierde banderola"
Javier Zanetti, vicepreședinte Inter

3din ultimele 4 penaltyuri bătute în Serie A de Icardi au fost ratate. Argentinianul le transformase însă pe primele 4

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează