INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ESPANYOL - VILLARREAL 2-2

VIDEO Picătura chinezească » Gâlcă, îngropat de portar, ratează a doua victorie ca antrenor în La Liga

Articol de - Publicat sambata, 23 ianuarie 2016 17:25

Espanyol, formația pregătită de Costel Gâlcă, a remizat pe teren propriu cu Villarreal, scor 2-2, după ce a fost egalată în minutul 89 de golul lui Musacchio.

Pau i-a stricat debutul patronului Chen Yansheng, ieșind eronat la o centrare pe final. Cu două penaltyuri refuzate de arbitru, catalanii rămîn aproape de zona retrogradării.

5 puncte în 6 etape a luat Espanyol de la venirea lui Gâlcă. E doar la 5 "lungimi" de retrogradare

"Era Chen Yansheng" la Espanyol a început frustrant. Dacă noul patron chinez și-a propus ca în maximum trei ani să joace în Ligă, trupa lui Gâlcă a dovedit și ieri că visul este departe. Remiza dramatică de aseară cu Villarreal, 2-2 pe teren propriu, a prelungit cele 5 săptămîni de suferință.

8 ani și 18 zileau trecut de la ultimul triumf reușit de Espanyol pe teren propriu cu Villarreal, 3-0

Și ce bine pornise meciul! Chiar primul marcator al erei Gâlcă și cel mai curtat catalan a deschis scorul (3): Caicedo, slalom printre 4 adversari, după ce preluase cu mîna! "Victorie cu orice preț", ceruse Costel. Doar că "Submarinul galben" e puternic și a revenit rapid, egalînd prin Trigueros, servit cu călcîiul de Negredo (24). Și Espanyol și-a ridicat nivelul și, după ce i s-au refuzat două penaltyuri, Gerard Moreno a refăcut avantajul: reluare sigură din 6 metri, din centrarea lui Burgui.

Bucuria a durat foarte puțin: Caicedo a cerut schimbare chiar înaintea pauzei, acuzînd probleme musculare. Catalanii s-au apărat bine în actul secund, au ratat ocazia desprinderii pe contraatac și au încasat un gol stupid, în final. Pau a greșit ieșirea la un corner și Musacchio a egalat, nedrept.

După această partidă, Espanyol ocupă locul 13, cu 22 de puncte, în timp ce Villarreal se află pe poziția a 4-a, cu 41 de puncte.

Vezi meciul liveTEXT

ESPANYOL - VILLARREAL 2-2
Au marcat:
Caicedo '4, Moreno '40 / Trigueros '24, Musacchio 89

Vezi VIDEO cu golurile meciului

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
benise
benise  •  24 Ianuarie 2016, 10:04
Postat de new_philips pe 24 Ianuarie 2016, 09:43

mentalitate ***

Când spui *** ***????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

benise
benise  •  24 Ianuarie 2016, 10:02
Postat de myke82 pe 24 Ianuarie 2016, 09:13

Villareal nu mi s-a parut echipa de locul 4 ci mai degraba de 14. Espanyol cu putina sansa ar fi castigat si cred ca ar fi meritat sa castige. Trebuie adusi cel putin 10 jucatori de caliatate pentru a spera la ceva mai mult in sezonul urmator. Din cate stiu chinezii sunt foarte zgarciti deci m-as mira ca patronul sa investeasca prea mult in aceasta echipa. El cred ca vrea sa scoata profit cu investitii minime. Sper sa ma insel.

Zece jucători spui tu,înțeleg, iar Gălmaaaaa să rămână mare antrenor acolo,corect?

new_philips
new_philips  •  24 Ianuarie 2016, 09:43
Postat de benise pe 24 Ianuarie 2016, 09:28

Mare antrenor și Galmăăă ăsta!Așa a făcut și la Steaua, a distrus echipa fizic și mental.O rezolvă și pe Espanyol,vai de el!

mentalitate ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează