INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO ”PogBang!” » ”Dublă” de mare campion pentru Paul Pogba în Juventus - Udinese 4-0

Paul Pogba a venit la Juventus de la Manchester United.
Paul Pogba a venit la Juventus de la Manchester United.

Articol de - Publicat luni, 21 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 20 ianuarie 2013 22:34

Francezul Pogba, 19 ani, a descătuşat-o pe Juve cu două ”torpile” de la 32 de metri, respectiv 29 de metri.

Fanii lui Man. United nu-şi explică nici acum de ce managerul Ferguson i-a dat drumul lui Paul Pogba la Juventus. Nici francezul, dar nu pierde nici o ocazie să-i arate ce greşeală a făcut. Sîmbătă seară, cu Udinese (4-0), mijlocaşul de numai 19 ani a spulberat neputinţa torinezilor în faţa porţii adverse cu două "bombe" care i-au năucit pe friulani.

VIDEO: Vezi AICI rezumatul meciului!

Prima, în minutul 41, de la 32 de metri. Balonul s-a dus glonţ spre vinclu, a "muşcat" transversala şi s-a oprit în plasă: "Cel mai frumos gol din cariera mea". A doua, de la 29 de metri, în minutul 66. După un dribling subtil, mingea a prins gazonul, în faţa portarului, aterizînd în colţul din stînga-jos: 2-0. Fanii l-au ovaţionat la final pe "PogBang", cum l-a botezat Gazzetta, dar francezul e realist: "Cînd Pirlo şi Marchisio vor reveni, am să iau loc pe bancă fără probleme".

101 km/h a fost viteza balonului la şutul cu care Pogba a deschis scorul. La al doilea a expediat mingea cu 97km/h

"Eu copia lui Rijkaard? Nu-mi plac comparaţiile. Eu sînt Paul şi atît" (Paul Pogba, atacant Juventus)

FIORENTINA - NAPOLI 1-1

Gafă de blat
Cîrcotaşii l-ar putea acuza de blat pe portarul napoletan Morgan De Sanctis după gafa de ieri, de la golul de 1-0 al gazdelor (33). Roncaglia a trimis din propria jumătate spre "vîrful" Toni, pariorul înrăit De Sanctis a ieşit, dar a calculat greşit traiectoria balonului şi acesta s-a oprit în plasă.

PALERMO - LAZIO 2-2

Radu, de 6
Înlocuit în minutul 73 al partidei de la Palermo, Ştefan Radu a primit 6 în Gazzetta dello Sport, un calificativ în nota echipei sale. În opinia ziarului amintit, fundaşul lazial "a acţionat dezinvolt în defensivă". Iar la golul de 1-2 "nici unul dintre apărători n-a stat unde trebuia".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mm_mm904
mm_mm904  •  21 Ianuarie 2013, 01:08

un jucator foarte bun acest Pogba... in maxim 2 ani va fi mijlocas de baza in echipa lu' juve...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează