INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COLUMBIA

VIDEO Povestea pe care nu trebuie să o ratezi! Lecție emoționantă despre prietenie și despre pasiunea fără limite pentru fotbal

Articol de GSP - Publicat joi, 19 octombrie 2017 17:11

Fotbalul naște pasiuni incredibile și povești demne de scenariul unor filme de succes.

Jose Richard e unul dintre milioanele de microbiști. Iubește fotbalul, iar pasiunea pentru sportul rege nu are limite. E fan al echipei Millonarios din Bogota și nu ratează niciun meci al favoriților. Nimic surprinzător până aici. Doar că Jose suferă de o boală foarte rară, din cauza căreia a rămas fără vedere și fără auz. Dar pasiunea pentru fotbal nu i-o poate lua nimeni și nimic.

"Ochii" lui au un nume: Cesar. Cel mai bun prieten, cel care-l însoțește la fiecare meci și îi explică tot ce se întâmplă pe gazon grație unei tăblițe care reprezintă terenul de joc. Pentru a înțelege exact cum îi explică trebuie să urmăriți videoul de mai jos. Jose este cel cu șapca pe cap.

 
 

Cesar e interpret pentru persoanele surdo-mute și are o fundație care le ajută pe acestea. E și un mare fan al formației Independiente Santa Fe, marea rivală a celor de la Millonarios, echipa celui mai bun prieten al său. 

Povestea a fost postată pe facebook de contul Rompipallone.it.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează