INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DANEMARCA

VIDEO Provocare din Danemarca pentru Messi şi Ronaldo » Un portar a marcat un gol de senzaţie!

Articol de GSP - Publicat luni, 10 septembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 10 septembrie 2012 15:07

Chiar dacă la sfîrşitul săptămînii trecute au avut loc primele meciuri din cadrul preliminariilor pentru CM 2014, cel mai frumos gol vine din ligile inferioare din Danemarca.

Jakob Hansen, portarul celor de la Boldklubben Frem, n-o să uite prea curînd meciul cu Skjold Birkerod, scor 1-1. Skjold conducea cu 1-0 în derby-ul ligii a treia din Danemarca, iar meciul intrase deja în prelungiri cînd oaspeţii au obţinut o lovitură de colţ.

Portarul lui Frem şi-a făcut apariţia în careul advers, reuşind să marcheze un gol de senzaţia. Hansen a înscris cu o foarfecă pe care pînă şi Messi şi Ronaldo ar fi invidioşi.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează