INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

VIDEO // Quique Setien, prezentat oficial la Barcelona: „Ieri mă plimbam pe lângă vaci, iar azi sunt aici! Nu visam niciodată”

Articol de GSP - Publicat marti, 14 ianuarie 2020 17:32

Quique Setien (61 de ani) a fost prezentat azi ca noul antrenor al Barcelonei. Acesta i-a luat locul lui Ernesto Valverde, demis după înfrângerea din semifinala Supercupei Spaniei, 2-3 cu Atletico Madrid.

Setien, liber de contract din vară, după despărțirea de Real Betis, a vorbit despre planurile sale la Barcelona și despre negocierile cu șefii echipei catalane.

„Vreau să mulțumesc clubului. Nici în cele mai frumoase visuri ale mele nu mi-am imaginat că voi fi aici. Ieri mă plimbam pe lângă vacile din orașul meu natal, iar azi antrenez Barcelona. E o zi specială pentru mine. Nu m-am gândit nici măcar cinci minute când Barcelona a luat legătura cu mine.

Îl antrenez pe cel mai bun jucător din lume și încă nu sunt conștient de asta. Messi este excepțional, dar admir mai mulți jucători. În ultimii ani am stat în fața televizorului și i-am urmărit pe acești jucători care m-au făcut să mă bucur de fotbal.

Eu mereu promit că echipele mele vor juca bine. Vreau să câștig totul, campionatul, Cupa și Champions League”, a declarat Quique Setien, născut la Santander, în Cantabria.

Setien o preia pe Barcelona de pe primul loc în La Liga, cu 40 de puncte în 19 etape, la egalitate cu Real Madrid. Setien va debuta pe 19 ianuarie, cu Granada, locul 10, pe teren propriu. Meciul va începe la ora 22:00.  

Citește și:

Portretul noului antrenor. Quique Setien și-ar fi dat degetul mic să joace în Dream Team-ul catalanilor » Mai Cruyffist decât Cruyff!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
mehighms
mehighms  •  15 Ianuarie 2020, 06:39
Postat de spritz123 pe 14 Ianuarie 2020, 19:02

Mai e unul care se plimba printre oi si turma lui joaca pe mall arena

si tu te joci cu *** in nisip!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2457921934218538
Constantin Nica  •  14 Ianuarie 2020, 19:30
Postat de spritz123 pe 14 Ianuarie 2020, 19:02

Mai e unul care se plimba printre oi si turma lui joaca pe mall arena

Adevăr grăiești :))

cpt.ahab
cpt.ahab  •  14 Ianuarie 2020, 19:11

Betis juca un fotbal frumos cu el la timonă. Nu se știe de unde sare iepurele! În fond, numele Del Bosque spunea ceva până când a ajuns antrenor la Real Madrid?!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează