INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Ramos în aer. 5 etape out! » Fundaşul plăteşte pentru violenţa şi golănia din meciul de Cupă cu Celta Vigo (4-0)

Sergio Ramos, 26 de ani, liderul apărării lui Real Madrid, îşi agresează adversarul de la Celta (captură) // Foto: Guliver/GettyImages
Sergio Ramos, 26 de ani, liderul apărării lui Real Madrid, îşi agresează adversarul de la Celta (captură) // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 11 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 10 ianuarie 2013 21:55

Fundaşul Realului a fost suspendat după ce şi-a lovit adversarul în piept şi i-a strigat arbitrului, care-l eliminase, ”eşti un nemernic!”

Degeaba şi-a cerut scuze, ieri, pe Twitter. Comisia de Disciplină a Federaţiei n-a avut milă de Sergio Ramos şi i-a dat 5 etape de suspendare. Pedeapsă pe care fundaşul Realului parcă şi-a căutat-o cu lumînarea, miercuri, în meciul din Cupa Regelui cu Celta Vigo (4-0).

Deşi avea deja un "galben", internaţionalul spaniol şi-a lovit un adversar cu piciorul în piept (72). "Centralul" Ayza Gamez i l-a arătat pe al doilea, expediindu-l la cabine, iar în raport a menţionat că la ieşirea de pe teren, jucătorul l-a insultat: "Eşti un nemernic! Ne-ai furat tot meciul!". Şi a continuat cu invectivele cînd a trecut pe lîngă unul dintre asistenţi: "Sînt nişte hoţi, ca de obicei".

Realul a reacţionat ieri, după aflarea verdictului, cu un apel expediat pe adresa Federaţiei. Clubul contestă primul "galben", pentru un fault la De Lucas, şi cere reducerea sancţiunii cu o etapă.

Mourinho "bubuie" mingea
Mourinho s-a dat şi el în spectacol în timpul partidei. De cîte ori nu i-a convenit o decizie a arbitrului a sărit ca ars, a gesticulat, iar la un moment dat a luat mingea şi a şutat-o în tunelul care duce la vestiare. Rezultatul: doi din trei socios ai Realului nu-l mai vor pe bancă, potrivit unui sondaj "Marca".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează