INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

VIDEO Rasism şi în Italia! » Fanii Atalantei au aruncat cu banane spre jucătorii lui AC Milan!

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 mai 2014 00:00 / Actualizat duminica, 11 mai 2014 15:28

AC Milan nu a reuşit să cîştige în deplasarea de la Atalanta, scor 1-2, iar şansele pentru Europa League au scăzut destul de mult. Chiar şi aşa, în acest meci a avut loc un alt moment şocant!

Asemenea fanului de la Villarreal care a aruncat cu o banană spre Dani Alves, la fel s-a întîmplat în această după-amiază în Serie A!

Suporterii Atalantei au aruncat cu banane în jucătorii lui AC Milan, Kevin Constant fiind principalul vizat. În preajma lui mai erau şi De Jong şi Mexes care i-au aplaudat ironic pe spectatorii veniţi la meci.

VIDEO cu momentul în care fanii aruncă banane spre Constant

În echipa lui AC Milan mai sînt şi alţi fotbalişti de culoare, precum Muntari, schimbat pe parcursul meciului, dar şi atacantul Balotelli. Cel din urmă a mai fost victima unor gesturi rasiste în trecut.

Mai mult, jucătorii lui AC Milan au ieşit de pe teren la un meci amical cînd Kevin Prince Boateng, acum la Schalke, a fost ţinta fanilor adverşi.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  11 Mai 2014, 17:18

Acestea nu s atacuri rasiste ...asa isi incurajaza italienii jucatorii ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează