INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GIRONA - REAL MADRID 2-1

VIDEO Reacția lui Zidane după înfrângerea rușinoasă a Realului cu Girona » Ce zice despre lupta la titlu

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat luni, 30 octombrie 2017 13:40

Real Madrid a pierdut surprinzător pe terenul Gironei, echipă nou-promovată, 1-2, după ce a condus cu 1-0.

Zinedine Zidane, antrenorul campioanei dă vina pe detalii pentru eșecul din Catalunya. ”Nu se schimbă nimic la opt puncte de lider, șansele rămân intacte. Ne vom ridica și vor veni și zile mai bune”

Vezi AICI VIDEO cu rezumatul meciului

Real înoată în LaLiga, la 8 puncte distanță de liderul Barcelona, după al doilea KO în 10 etape, rușinosul 1-2 cu Girona, în autoproclamata independentă Catalunye, însă Zidane nu-și face griji deosebite. Ba chiar crede că diferența poate fi recuperată.

"N-am jucat rău. echipa a avut intensitate și a luptat. Ne-au lipsit detaliile la concentrare și când nu ești suficient de atent adversarul te pune în dificultate", a explicat antrenorul francez.

Zizou rămâne optimist în lupta pentru titlu: "Nu se schimbă nimic la minus 8 puncte, șansele sunt intacte. Ne vom ridica și vor veni și zile mai bune". Isco, singurul blanco care și-a salvat imaginea duminică și cel ce a și deschis scorul, a fost ceva mai critic: "Ne-au întors mult prea ușor, cred că ne-a lipsit un pic de atitudine. Dar noi suntem Madrid și nu ne predăm niciodată. Să dovedim că avem încredere și să fim mai responsabili!". 

8 punctee handicapul lui Real față de liderul Barcelona. Niciodată madrilenii n-au câștigat titlul recuperând o astfel de diferență

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mosvasile
mosvasile  •  30 Octombrie 2017, 15:55

In aceasta editie a Primerei Division , jocul de constructie al Realului este stricat de ...Isco ! Este un fotbalist talentat,agreat de "socios", dar e lent si fara viziune in joc, nu e de Real Madrid ! Merita introdus doar atunci cand scorul este deja linistitor!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează