INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO » Real Madrid, în sferturile Cupei Spaniei » Remiză de palmares obţinută de Numancia pe "Santiago Bernabeu"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat joi, 11 ianuarie 2018 11:25

După ce a învins cu 3-0 în tur, Real Madrid a remizat pe "Santiago Bernabeu", contra celor de la Numancia, scor 2-2, obţinând astfel calificarea în sferturile de finală ale Cupei Spaniei.

REZUMAT VIDEO

Cu un prim "11" din care au lipsit majoritatea titularilor obişnuiţi, trupa lui Zinedine Zidane a deschis scorul după doar 10 minute de joc, Lucas Vazquez reluând cu capul în plasă, după o centrare excelentă a lui Dani Carvajal. Scorul pauzei avea să fie stabilit însă de Numancia, în minutul 45. Atacantul Guillermo, intrat cu doar câteva minute înainte, a reuşit să înscrie în poarta lui Casilla, la capătul unui contraatac rapid.

În actul secund, desfăşurarea a fost una similară, Real revenind în avantaj, acelaşi Lucas Vazquez punctând pentru madrileni, în minutul 59. Totuşi, oaspeţii nu au cedat, iar Guillermo şi-a trecut în cont "dubla" pe "Bernabeu", după o lovitură de cap din mijlocul careului, cu opt minute înaintea încheierii timpului regulamentar.

În prelungiri, Numancia a rămas în 10 oameni, după eliminarea fundaşului Dani Calvo, care a văzut două cartonaşe galbene în decursul a doar câteva minute.

Astfel, Real accede în sferturile de finală ale Copei del Rey, după scorul de 5-2 la general. Vineri, 12 ianuarie, trupa lui Zidane îşi va afla adversarul din următoarea fază, în urma tragerii la sorţi ce va avea loc la Madrid.

Real Madrid: Casilla - Hernandez, Nacho, Vallejo, Carvajal (46' Hakimi) - Kovacic, Llorente - Ceballos, Asensio (63' Isco), Lucas - Mayoral (77' Casemiro)

Numancia: Munir - Garcia, Elgezabal, Calvo, Medina (72' Etxeberria) - Sierra, Larrea - Mateu (66' Milla), Nieto, Nacho - Higinio (41' Guillermo)

sursa: as.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează