INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  IRONII

VIDEO Real vs Barca pe Instagram » Cum l-a ironizat Casillas pe Bartra în timpul unui livestream: "Uită-te în spate!"

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 martie 2017 08:07

Iker Casillas joacă acum la FC Porto, dar legăturile sale cu Real Madrid sunt profunde și portarul nu se poate dezice de afinitatea față de clubul cu care a câștigat 5 campionate, 2 Cupe, 3 Ligi ale Campionilor, Supercupa Europei și Campionatul Mondial al Cluburilor.

Jucătorul de 35 de ani l-a ironizat pe fostul jucător al Barcelonei, Marc Bartra, pe Instagram în timp ce acesta făcea un live în care răspundea întrebărilor venite de la fani. Actualul fundaș al lui Dortmund a fost surprins să vadă comentariile postate de Casillas, mimica sa fiind pe măsură. Iker l-a chestionat: "Marc, l-ai văzut? În spatele tău e Bale! L-ai prins?", cu referire la golul fabulos reușit de galez în finala Cupei din 2014, încheiată 2-1 pentru madrileni.

Bartra n-a rămas dator și i-a răspuns lui Casillas cu imagini cu golul înscris de el în poarta lui Iker, în același meci (VIDEO): "Prietene, pe asta ai prins-o sau nu? #EramDator". "Cu golul ăsta ți-ai câștigat prelungirea contractului" a fost replicat lui Casillas.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează