INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Remiza ca un eşec » Manchester United, un nou pas greşit: doar 1-1 cu Aston Villa

Agbonlahor, stînga, în duel cu Carrick, a fost ghinionistul zilei // Foto: Guliver/GettyImages
Agbonlahor, stînga, în duel cu Carrick, a fost ghinionistul zilei // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 21 decembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 20 decembrie 2014 21:54

”Diavolii” au ratat victoria chiar în faţa adversarului favorit, nereuşind să profite nici de ajutorul arbitrului Lee Mason, care a exagerat eliminîndu-l pe Agbonlahor.
Man. United şi-a întrerupt ieri seria de victorii în Premier League, 6 la număr, exact acolo unde se aştepta mai puţin: pe Villa Park din Birmingham. În faţa unui adversar, Aston Villa, care o bătuse ultima oară în campionat tocmai în august 1995. Şi căruia Rooney îi înscrisese pînă acum 13 goluri.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

S-a terminat remiză, 1-1, însă pentru "diavoli" are iz de eşec. În ciuda tuturor statisticilor, tocmai echipa lui Paul Lambert a deschis scorul. Vinclu Benteke! Iar cu puţină şansă, acelaşi Benteke ar fi putut dubla avantajul imediat după reluare.

Falcao a restabilit egalitatea pe tabelă (54) şi a dat semnalul unui veritabil asalt la poarta lui Guzan. Mai mult, United a avut şi superiortate din minutul 66, cînd Agbonlahor a văzut "roşu" pentru un fault mai degrabă de "galben". Dar n-a profitat. Iar gazdele, pe contraatac, puteau da chiar lovitura!

"Senzaţia e că am pierdut două puncte. Mai ales că la un moment dat am avut şi superioritate. Simt o mare frustrare" ( Louis van Gaal, manager Man. United)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close