INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Revanşă albastră » Man. United a condus de 3 ori la Londra, dar a cîştigat Chelsea: 5-4

Sturridge face 4-3 în prelungiri
Sturridge face 4-3 în prelungiri

Articol de - Publicat joi, 01 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 01 noiembrie 2012 00:56

Campioana Europei s-a răzbunat în Cupa Ligii pentru acel 2-3 de duminică, din campionat.

Cu 1-0, 2-1 şi 3-2 a condus aseară Manchester United pe Stamford Bridge. Dar dorinţa de revanşă a lui Chelsea după eşecul de duminică (2-3), din Premier League, a fost mai mare. Iar la capătul unui meci electrizant, ce a avut nevoie de prelungiri, a cîştigat cu 5-4 şi merge mai departe în Cupa Ligii.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

S-au marcat 9 goluri, 3 mai puţin decît în thrillerul Reading - Arsenal (5-7). Cam multe însă pentru un duel între campioana Europei şi vicecampioana Angliei, dar explicabil în condiţiile în care, spre deosebire de "şocul" din campionat, ambii manageri au mizat pe numeroase rezerve.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cornelisse
cornelisse  •  01 Noiembrie 2012, 07:15

Meciul asta chiar a fost fain. Ma impresioneaza tot mai mult Chelsea varianta 2012. Daca ar avea o aparare mai exacta, ar defila prin campionat. Nu-s cel care sa aibe subiecte despre arbitraje, dar uite ca-n Anglia arbitrii au gresit grav in doua meciuri in defavoarea lui Chelsea si asta in numai trei zile.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează