INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

VIDEO Ronaldo a marcat în prelungiri şi le-a cerut iertare fanilor » Real Madrid - Malaga 2-0

Articol de - Publicat sambata, 19 octombrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 07 noiembrie 2013 18:39

Real Madrid s-a impus în meciul cu Malaga, 2-0, în ciuda prestaţiei senzaţionale a portarului oaspeţilor.

VEZI AICI VIDEO DE LA MECI!

Scorul a fost deschis în minutul 46 de Angel di Maria, cu un şut care l-a păcălit pe Caballero, şi majorat în prelungiri de Cristiano Ronaldo, dintr-un penalty scos de Gareth Bale.

Ronaldo a devent astfel fotbalistul care i-a marcat cele mai multe goluri echipei din Malaga, 12, la egalitate cu Raul Tamudo şi cu două mai mult decît Messi.

A fost al optulea gol stagional pentru portughez, care, după reuşită, le-a cerut scuze fanilor madrileni pentru prestaţia de azi. Starul merengue ratase o ocazie imensă în minutul 81, din pasa lui Jese, singur cu portarul, şi fusese protagonistul mai multor faze importante de-a lungul partidei, pe care nu a reuşit să le fructifice. Cristiano are în acest moment 215 goluri în 210 meciuri pentru Real Madrid.

De remarcat că Ancelotti l-a titularizat pe Alvaro Morata, din cauza accidentării lui Benzema, atacantul de 22 de ani avînd o evoluţie apreciată, fiind ovaţionat în picioare de fani la înlocuirea cu Bale (75). Galezul a revenit astfel după accidentarea care l-a ţinut pe margine în ultimele două săptămîni.

Următorul meci al lui Real Madrid este acasă cu Juventus, miercuri, în Ligă.

REAL MADRID - MALAGA 2-0
Au marcat: Di Maria 46, Ronaldo 90+1

Madrid: Diego López; Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo; Khedira, Illarra, Isco (Modric 72); Di María ( Jese Rodriguez 80), Ronaldo, Morata (Bale 75)
Rezerve: Casillas, Casemiro, Arbeloa, Nacho

Málaga: Willy Caballero; J. Gámez, S. Sánchez, Weligton, Antunes (Darder 76); Portillo (Santa Cruz 76), Camacho, Tissone, Eliseu; Samuel (Anderson 69), El Hamdaoui
Rezerve: Kameni, Pedro Morales, Duda, Chen

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (141)
monere1980
monere1980  •  20 Octombrie 2013, 18:14
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

multumesc ptr apreciere. Pacat ca n-am cui sa fac si eu complimente ca ale tale, ptr ca in afara de tine si de inca vreo 3-4 restul sint..... sa spunem.... de neluat in seama ^_^

detoatepttoti
detoatepttoti  •  20 Octombrie 2013, 00:35

tin minte cand a fost manita eram intr-un bar in alcala de henares si stateam la masa cu 6-7 fani barcelona, erau mai multi madridisti in barul ala , dar va zic ca mai aveam putin si plangeam de ciuda si totusi'' zambeam amar'' la ce mistouri faceau aia de tot barul..dar nimeni nu a iesit in evidenta cu vreun semn de violenta cu vreo insulta porcoasa sau alte tampenii...stiu ca e o UTOPIE, dar ce frumos e cand te ''ataci '' cu fani adversi in spirit de fair play...am un cumnat paralizat total , e fan barcelona ''fanatic'' a avut accident in spania si a ramas paralizat, dar va zic felul in care ma ataca omul ala nu pot decat sa rad si sa privesc cu drag cum iubeste barcelona..aici doar ura..

monere1980
monere1980  •  20 Octombrie 2013, 00:19
Postat de vladb9 pe 19 Octombrie 2013, 23:57

sa speram ca tu esti singurul care a iesit de acolo ca la cat de dilatata este putea iesii o echipa de fotbal+ rezervele

LOL

Vezi toate comentariile (141)
Comentează