INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO S-a întors Regina! » Juventus e din nou campioană după 9 ani

Borriello (stînga) e felicitat de Bonucci după golul de 2-0, pornind fiesta la Trieste // Foto: Reuters
Borriello (stînga) e felicitat de Bonucci după golul de 2-0, pornind fiesta la Trieste // Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 07 mai 2012 00:00 / Actualizat luni, 07 mai 2012 00:12

Trupa neînvinsă a lui Conte a cîştigat cu Cagliari (2-0) şi a profitat de eşecul Milanului în derbyul cu Inter (2-4), evadînd la patru puncte înaintea ultimei etape.

După 9 ani de aşteptare, Juve a pus mîna pe al 28-lea "scudetto", tranşînd ieri duelul cu Milan. AICI video de la meciul lui Juventus!

Vucinici a aruncat mănuşa la Trieste, 1-0 cu Cagliari, şi în minutul 6 era deja campioană. Mai ales că o ajuta şi Inter (fără Chivu, accidentat), prin Milito, gol în derbyul cu Milan, aruncată la -4 de lider! Campioana a egalat pînă la pauză din penaltyul-cadou transformat de Ibrahimovici.

VIDEO: Golurile de la Inter-AC Milan 4-2!

Acelaşi Zlatan a lovit letal şi la reluare, lobîndu-l pe Julio Cesar: Milan revenea la un punct de lider. Efemer. Abate i-a oferit un 11 metri lui Milito, care n-a iertat. 2-2 şi Juve era iarăşi regină! Autogolul de 2-0 al lui Canini, al doilea penalty al lui Milito şi "trasorul" lui Maicon au ucis (2-4)Milanul. Jucătorii au fugit să se bucure la vestiare, iar fanii au sărbătorit pe gazon, dezbăcîndu-l pe Chiellini.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
tuku
tuku  •  07 Mai 2012, 20:35

JUVENTUS ***

breky_tm
breky_tm  •  07 Mai 2012, 12:37
Postat de nemonyta pe 07 Mai 2012, 07:16

posibil sa vorbesc eu aiurea si neinformat, dar am impresia ca titlurile care i-au fost retrase au fost cele cu numarul 28 si 29, si au fost cele de acum 6 si 7 ani, ceea ce ar face ca articolul sa aiba informatii corecte ;)

da ai dreptatate i-au fost retrase cele 2 titluri dar cei din conducerea lui Juve au spus ca vor ignora treaba asta cu calciopoli si vor pune a 3-a stea....oricum Juve e cea mai frumoasa echipa din lume pentru mine...chiar daca pierdea titlul oricum a aratat ca e cea mai buna din Italia...Bv Conte nu am crezut ca e in stare sa se bata macar la titlu....m-am inselat si ma bucur:D

flafy
flafy  •  07 Mai 2012, 09:35

bravo Juventus!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează