INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO S-a trezit Torres: gol după 26 de meciuri » 1.541 minute!

Torres a reuşit să treacă peste pasa neagră.
Torres a reuşit să treacă peste pasa neagră.

Articol de - Publicat luni, 19 martie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 18 martie 2012 22:15

Atît a aşteptat atacantul lui Chelsea să marcheze. A punctat ieri de două ori, la Chelsea - Leicester 5-2, în "sferturile" Cupei.

Ce bucurie a fost ieri pe " Stamford Bridge". Mai mare decît la un gol în Champions League. Fernando Torres (foto, stînga), cel mai scump transfer din istoria lui Chelsea, a renăscut. Spaniolul pentru care s-au plătit 58 de milioane de euro anul trecut, cînd a venit de la Liverpool, a înscris în sfîrşit. Trecuseră 26 de meciuri şi peste 25 de ore de joc continuu şi de ratări exasperante de la ultima sa reuşită. 1.541 minute!

VIDEO: Vezi aici rezumatul meciului şi golul lui Torres!

La 5-2 cu Leicester, în "sferturile" FA Cup, Torres a marcat de două ori. O dată, i-a tremurat piciorul drept şi, din greşeală, l-a păcălit pe băiatul marelui Schmeichel. Apoi, a deviat mingea cu capul după un corner. Nimic spectaculos, dar pentru el a fost sărbătoare: "Aveam nevoie ca de aer de aceste goluri".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
unicat
unicat  •  19 Martie 2012, 11:09
Postat de villo pe 19 Martie 2012, 08:10

ar fi trebuit sa mentionati ca Torres a dat si doua pase de gol

asa este. torres a fost creatorul altor 2 faze din care au inscris coechipierii. dupa parerea mea, a fost omul meciului. avea dreptate intr-un fel boas, cand justifica aparitia lui in teren : chiar daca nu marcheaza, este util pentru colegii din atac. eu imi doresc sa revina la forma buna care o avea la liverpool. inca e tanar, mai are timp sa demonstreze daca e justificata suma platita pe el.

villo
villo  •  19 Martie 2012, 08:10

ar fi trebuit sa mentionati ca Torres a dat si doua pase de gol

Vezi toate comentariile (2)
Comentează