INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OUPS!

VIDEO » Sara Carbonero, aşa cum nu aţi mai văzut-o niciodată :D

Sara Carbonero
Sara Carbonero

Articol de GSP - Publicat marti, 28 septembrie 2010 00:00

Sara Carbonero e din nou în atenţia presei. De această dată, iubita lui Iker Casillas a fost protagonista unui moment neplăcut pentru ea, dar agreabil pentru ceilalţi. Celebra prezentatoare a călcat strîmb din cauza tocurilor înalte şi a fost aproape să-şi luxeze glezna. Bucuroasă că nu a păţit nimic grav, Sara a avut surpriza să vadă, ulterior, imaginile cu momentul în care i se vede lenjeria intimă, postate pe Youtube.

Vezi AICI imaginile cu Sara Carbonero, care au făcut aproape 1.000.000 de vizualizări în 6 zile!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
ricifourgroup
ricifourgroup  •  28 Septembrie 2010, 15:12

da este interesant ,becali are si el un amestec ,i-a zis lui copos da nu dea bani pe asfalt sa calce fata stramb si sa vina borcea sa vada ce culoare are lenjeria, sa le spuna fratilor becali daca gaseste un client s-o vanda in italia, lenjeria ,nu fata

sparky21
sparky21  •  28 Septembrie 2010, 15:07

Nu mai aveţi ce scrie şi daţi can-can-uri într-un ziar care se doreşte a fi de sport. Orau probabil consideraţi că ceea ce a făcut jurnalista este cumva sport... Mai de graba cred că sunteţi perverşi. Şi incompetenţi.

zapgab
zapgab  •  28 Septembrie 2010, 14:59

si asta ar trebui sa fie o stire?? :)))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează