INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BASTIA - SAINT-ÉTIENNE 0-0

VIDEO Scena terorii » Stadionul Bastiei e spaima fotbalului: un mijlocaș a rămas inconștient după ce a fost lovit cu piciorul în figură

Pajot, pe targă, încă sub efectul impactului // FOTO AFP
Pajot, pe targă, încă sub efectul impactului // FOTO AFP

Articol de - Publicat luni, 06 martie 2017 00:00

Stadionul corsican Furiani e spaima fotbalului. Vincent Pajot, mijlocașul oaspeților, a fost lovit cu piciorul în figură de stoperul Saint-Ruf, pierzându-și conștiența.

Orice ți se poate întâmpla când joci pe Furiani! E stadionul agresivității corsicane. O arenă de gladiatori mai mult decât o arenă de fotbal.

Vezi AICI VIDEO cu faultul!

Sâmbătă seară, un jucător a fost pe marginea prăpastiei, la centimetri de moarte. Vincent Pajot, mijlocașul lui ASSE, a fost lovit cu piciorul în cap cu o violență inimaginabilă de fundașul-killer Saint-Ruf.

Victima s-a prăbușit inconștientă în iarbă, într-o repetare a clipelor oribile trăite joi, la șocul Fernando Torres. Și Pajot a rămas "înghețat", pe spate, cu mâinile întinse în sus. Ca un manechin.

Din nou, colegii au fost primii care l-au ajutat. La fel ca Torres, și el și-a revenit. "A deschis ochii când era pe targă. Ne-am speriat", a dezvăluit Christophe Galtier, antrenorul oaspeților.

La spital, toate examenele medicale l-au asigurat că puternicul traumatism cranian nu va avea consecințe. Ieri dimineață, a fost externat. Și își va relua pregătirea în această săptămână.

"Ne-am temut pentru viața lui. Din fericire, și-a revenit. Ne gândim la el, îl așteptăm înapoi în vestiar"
Jordan Veretout, mijlocaș Saint-Étienne

8cartonașe roșii au primit jucătorii Bastiei în ultimele 9 meciuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
749913671784643
Razvan Marcel  •  06 Martie 2017, 14:41

Cei de la Bastia ii stim,chiar cand au jucat cu Steaua ,scor 2-2 .,intrau la rupere nu stiu ce se intampla acolo,dar cred ca ar trebui scosi din competitie.Jucarori sunt huligani.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează