INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

VIDEO Scuze pentru dezastru » ”Centralul” Stark a recunoscut că a făcut praf meciul Dortmund - Wolfsburg 2-3

Schmelzer, stînga, protestează în van. Stark îl trimite la vestiar
Schmelzer, stînga, protestează în van. Stark îl trimite la vestiar

Articol de - Publicat luni, 10 decembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 09 decembrie 2012 20:57

Arbitrul FIFA le-a mărturisit oficialilor campioanei că a greşit la penalty-ul din care oaspeţii au egalat la unu: ”N-a fost henţ la Schmelzer şi nu trebuia să-l elimin”.

Vreme de 30 de minute, sîmbătă, Borussia Dortmund a făcut ce a vrut cu Wolfsburg. A deschis scorul, prin Reus, părea că va cîştiga lejer, dar a intervenit arbitrul Wolfgang Stark şi a dat meciul peste cap.

VIDEO: Vezi AICI rezumatul partidei!

De fapt, "centralul" şi-a început "recitalul" cu reuşita lui Reus, nesancţionînd un ofsaid la Lewandowski în faza premergătoare. Cea mai importantă gafă a comis-o însă la golul de 1-1 al Wolfsburgului. Mai întîi a trecut cu vederea un ofsaid la Vieirinha, apoi a decis că, la şutul lui Dost, blocat de Schmelzer, fundaşul Borussiei a făcut henţ. Decizia: afară cu Schmelzer, penalty pentru oaspeţi, 1-1.

Ulterior, văzînd reluările TV, Stark a înţeles că a greşit şi le-a cerut scuze oficialilor campioanei: "Îmi pare rău. N-a fost «roşu» şi nici penalty. N-ar fi trebuit să se întîmple, dar din păcate am comis-o".

Stark a continuat să gafeze. Şi la 1-2, trecînd cu vederea un ofsaid, şi la 2-2, acordînd un penalty inexistent Borussiei. Practic, un singur gol, cel de 2-3, marcat de Dost, avea să fie curat.

14 puncte. Atît este distanţa care o separă acum pe Dortmund de liderul Bayern

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
torque1981
torque1981  •  10 Decembrie 2012, 15:05

Macar asta are curajul sa spuna ca a gresit nu ca hotii de la noi

kpaxcmdr
kpaxcmdr  •  10 Decembrie 2012, 07:56

tusierii au sarcina de ajuta centralul...centralul este suveran pe teren si decizia sa este finala.bineinteles ca orice decizie poate fi schimbata daca,jocul nu sa reluat,si daca din discutia cu tusierul reiese ca sa comis o infractiune,

sek.91
sek.91  •  10 Decembrie 2012, 07:14
Postat de allex18 pe 10 Decembrie 2012, 06:57

offsideurile nu sunt greselile lui, ci ale tusierilor

Asa este, dar sa sti ca daca centralul vede offsaid, poate sa fluiere el, desi asta se intampla prin ligiile inferioare :)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează