INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NAPOLI - GENOA 1-0

VIDEO Se încinge lupta pentru câștigarea Serie A: "Aș merge și până la guvern să preiau puterea!"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat luni, 19 martie 2018 10:03

Napoli a profitat de egalul liderului Juventus, 0-0 cu SPAL, și a reaprins lupta pentru șefie, Albiol marcând dintr-o fază fixă în meciul cu Genoa, 1-0. "Este meritul nostru dacă după 6 ani titlul se mai joacă în martie", declară antrenorul Sarri.

Napoli moare, dar nu se predă. Tocmai când Sarri părea resemnat, văzând-o pe Juventus evadată la patru puncte, s-a întâmplat minunea. SPAL i-a pus piedică liderului și antrenorul și-a schimbat discursul după ce diferenta s-a înjumătățit.

"E meritul nostru dacă după 6 ani titlul se mai joacă în martie. Aș merge și până la guvern să preiau puterea, însă nu e deloc simplu. Suntem mult deasupra locului unde ne gândeam să fim".

Bare, Insigne și Mertens

Niciodată în istoria Seriei A în grupă unică nu s-a pomenit ca primele două clasate să aibă minimum 73 de puncte după 29 de etape! Victoria trudită cu Genoa (1-0), venită și împotriva ghinionului, Insigne și Mertens nimerind stâlpii porții lui Perin!, a reaprins visul pe un San Paolo mai pustiu ca niciodată în acest campionat (30.059 spectatori). Și numai dintr-o fază fixă putea pica golul descătușării, de la omul meciului, Raul Albiol.

Vezi aici rezumatul meciului Napoli - Genoa 1-0

"Putem fi campioni"

"Mai avem nouă finale și vom încerca să le câștigăm pe toate. Ne-am îmbunătățit jocul de la an la an și am rămas singuri să ne batem cu cei de la Juventus. Știm valoarea lor, dar cred că putem fi campioni", explică "Chorizo" (porecla spaniolului dată de Koulibaly), autorul primul gol napoletan din fază fixă în ultimele 2 luni. 

15 marcatori are Napoli în acest campionat. Albiol s-a adăugat duminică listei, cu a treia reușită în Serie A

8 goluria înscris trupa lui Sarri în urma unor lovituri de colț în actualul campionat, specialistă a fazelor fixe

"După două partide în care partitura a sunat fals, orchestra lui Sarri a reînceput să cânte cum știam, în stilul celor mai bune reprezentații la teatrul San Carlo" Gazzetta dello Sport, cotidian italian

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează