INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

VIDEO ȘI FOTO Ce-a pierdut Marica! Nebunie maximă la prezentarea lui Berbatov la PAOK » 10.000 de fani în delir!

Articol de GSP - Publicat joi, 03 septembrie 2015 20:27

PAOK l-a luat pe Dimitar Berbatov, 34 de ani, ultima oară la AS Monaco. Una dintre variantele pe care le-au avut grecii a fost transferul lui Marica de la Konyaspor, unde atacantul nu se mai înțelege cu antrenorul și trebuie să-și caute echipă.

Berbatov a avut parte de o primire fabuloasă încă de la granița cu Bulgaria. Atacantul și-a condus Bentley-ul pînă la Salonic, iar la graniță a fost întîmpinat de fani cu steaguri și torțe.

Cînd a ajuns la club, 10.000 de fani l-au așteptat într-o atmosferă incendiară pe stadion pentru a-i face o primire de gală.

"Vă mulțumesc, e incredibil. Nu mă așteptam la așa ceva, sînt doar un om simplu care joacă fotbal. Tatăl meu s-a născut la 15km de granița cu Grecia deci sîntem frați într-un fel. Voi da totul pentru voi!", a declarat Berbatov.

1,6 milioane €este salariul anual al lui Berbatov la PAOK

VIDEO cu prezentarea, la minutul 41:


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  03 Septembrie 2015, 23:55

sa aduca si pe frat'su, tot OlyMpyaKo's va fi campioana. S'agapo te OlYmPYaKo'S !

generalul44
generalul44  •  03 Septembrie 2015, 22:15

Cam slabut.... Daca venea MArica, astia ii faceau imediat meci de primire, amical cu Bayern.... O suta d emii de milioane veneau la meciul de debut, chair si amical... Pai cine e Berbatov asta si cine e Marica?? Se dadea meciu`` si pe EUrosport, toate tv-urile din Romanica il prezentau, lumea intreaga, in State, etc, sa fim seriosi, Marica e Number One.........

dinamovist16
dinamovist16  •  03 Septembrie 2015, 21:38

Unul dintre cei mai eleganti si inteligenti atacanti din istorie

Vezi toate comentariile (5)
Comentează