INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO și FOTO City, în ultima clipă! Guardiola a sărbătorit ca un nebun și a urlat la adversari: ”N-ați făcut decât să trageți de timp un meci întreg!”

foto: Reuters +13   FOTO
foto: Reuters

Articol de - Publicat joi, 30 noiembrie 2017 09:19

Managerul lui City, Pep Guardiola, era în culmea fericirii după golul de 2-1 al lui Sterling, din prelungirile meciului cu Southampton. E al 3-lea meci în Premier câștigat de Sterling în final, a doua oară în minutul 90+6.

VIDEO CU CELE MAI IMPORTANTE FAZE ALE MECIULUI

Manchester City nu poate pierde titlul în acest an. E cea mai bună echipă, cea care nu renunță niciodată și cea mai norocoasă. Până la urmă, tot câștigă, chiar și în ultima clipă. Și miercuri, același final incandescent, cu Sterling marcând în minutul 90+6. 2-1.

Guardiola a devenit nebun de fericire. A sărit, a bătut aerul cu pumnul, a sprintat pe teren, și-a îmbrățișat jucătorii și a urlat la adversari, stropindu-l cu salivă pe Redmond în timp ce-i reproșa tactica lui Southampton: "N-ați făcut decât să trageți de timp un meci întreg!".

13 victoriiare Man. City în acest campionat în 14 etape (plus un egal), 12 succese la rând

La sfârșit, s-a mai calmat, i-a cerut scuze arbitrului Paul Tierney și a dat o explicație asediului asupra lui Redmond: "Southampton are câțiva jucători supertalentați, Redmond e unul dintre ei, sezonul trecut ne-a distrus aici. Dar acum n-au vrut să joace, au tras de timp din primele minute. Vreau să joace, nu să stea zece în spatele mingii non-stop".

Pep îl laudă pe Sterling, omul care aduce victoriile la linia de finish în acest campionat. Raheem a câștigat a 3-a partidă în ultimele opt zile (în toate competițiile) și tot a 3-a în Premier 2017-2018 în ultimele minute, a doua în 90+6: "Înainte, era un băiat timid. Azi, poate să facă orice. A fost un alt gol fantastic". 

Sterling, în ultimele minute

  • 21 august (1-1 cu Everton, PL) - golul egalării (82)
  • 26 august (2-1 cu Bournemouth, PL) - golul victoriei (90+6)
  • 21 noiembrie (1-0 cu Feyenoord, CL) - golul victoriei (88)
  • 26 noiembrie (2-1 cu Huddersfield, PL) - golul victoriei (84)
  • 29 noiembrie (2-1 cu Southampton, PL) - golul victoriei (90+6)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează