INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO Sir Alex, enervat din cauza arbitrajului la United-Tottenham 1-1 » "De ce nu a văzut penalty-ul la Rooney?!"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 21 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 21 ianuarie 2013 12:29

Aseară, la Londra, a avut loc unul dintre cele mai interesante meciuri ale week-endului din Europa, cînd Tottenham a primit vizita liderului din Premier League, Manchester United.

După un meci strîns, diavolii păreau să-şi adjudece cele trei puncte, datorită reuşitei lui Van Persie ('25) însă s-au văzut egalaţi în prelungiri cînd americanul Clint Dempsey a înscris golul de 1-1.

La sfîrşitul partidei, Sir Alex Ferguson, managerul lui United, s-a arătat foarte deranjat de maniera de arbitraj, dar mai ales de tuşier, principala lui nemulţumire fiind faptul ca Wayne Rooney nu a primit un penalty în repriza a doua.

REZUMATUL PARTIDEI
MANCHESTER UNITED - TOTTENHAM

"Asistenul nu a dat nimic în favoarea noastră tot meciul. De ce nu a văzut penalty-ul de la Rooney şi alte faze importante? Îmi amintesc de acest tuşier din meciul cu Chelsea cînd nu l-a oprit din acţiune pe Drogba deşi era într-un offside imens. Sînt dezamăgit de modul cum s-a comportat acest arbitru, cred ca a făcut un meci foarte slab”, a declarat Ferguson pentru SkySports.

După egalul de pe White Hart Lane, Manchester United se menţine pe primul loc în clasament, dar diferenţa faţă de rivala Manchester City, s-a redus la 5 puncte.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (9)
andystar
andystar  •  21 Ianuarie 2013, 21:06

Daca se supara SIr Aleg pe arbitri ne-am dat naibii !

redgofcd
redgofcd  •  21 Ianuarie 2013, 19:03

6. Gol valabil al lui Young cu City, anulat pe motiv de offside. Tot United e cea mai avantajata, asa-i? Abitrul ca nu a dat penalty pt. United cu Swansea, Michael Oliver, a dat 11m pentru City la un fault in afara careului la David Silva. Cam atat despre teoriile voastre SF..

redgofcd
redgofcd  •  21 Ianuarie 2013, 18:57
Postat de warchilde pe 21 Ianuarie 2013, 13:00

Ii trag arbitrii dupa ei mai rau ca in Romania si batranelul asta mai are si tupeul sa se planga.

Pana acum, United a beneficiat de 3 greseli. Golul din offside al lui Chicharito cu Chelsea, cartonasul rosu ce trebuia sa il ia Van Persie in meciul cu Newcastle si un penalty neacordat adversarului in acelasi meci. Asa.. acum greseli impotriva lui United. 1. Penalty clar neacordat in meciul din tur cu Tottenham cand Nani e tras de tricou din spate. United a pierdut meciul 2.Gol valabil anulat de arbitru cu Reading. 3. Penalty si rosu neacordat unui jucator de la Swansea, a scos cu mana aprope de linia portii. 4. Penalty neacordat la hentul clar al lui Coloccini de la Newcastle. 5. Cartonas rosu neacordat lui Johnson de la Liverpool. Penalty neacordat cu Tottenham, la 1-0 pt. United. STFU!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează