INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

VIDEO Situaţie catastrofală pentru Dortmund! Poate termina anul pe ultimul loc » Are cele mai multe înfrîngeri şi e la o diferenţă uriaşă de Bayern

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 decembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 20 decembrie 2014 19:23

Borussia Dortmund trece prin momente foarte grele. Formaţia lui Jurgen Klopp a pierdut meciul din deplasare cu Werder Bremen, scor 1-2. 

VEZI VIDEO!

Golurile gazdelor au fost marcate de Selke (3) şi Barteles (62), iar pentru Dortmund a marcat Hummels (69).

Aceasta a fost a 10-a înfrîngere a Borussiei în acest sezon, număr pe care nu l-a mai atins nici o altă echipă. Echipa termină turul de campionat pe locul al 17-lea, cu doar 15 puncte.

Dortmund poate încheia turul pe ultimul loc dacă Freiburg scoate cel puţin un punct cu Hannover în meciul de mîine de pe teren propriu.

La finalul primei părţi a acestui sezon Dortmund este la 30 de puncte de Bayern Munchen.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
ockiu
ockiu  •  21 Decembrie 2014, 11:17

si din nou gsp cu titluri de can-can - momente groaznice - unde-s mei momentele groaznice?! "Momente de groază pentru Borussia Dortmund" (de pe facebook) ... vai de capu` vostru.

madskills
madskills  •  21 Decembrie 2014, 09:47
Postat de yahoo.22. pe 20 Decembrie 2014, 19:57

Nu incerc sa caut vinovati,insa si Bayern a contribuit la aceasta situatie.Dupa cele 2 titluri castigate la rand de Dortmund au pus piciorul in prag si au inceput sa "umble" la jucatorii Dortmundului ca na doar are bani de-i intoarce cu lopata.Au incercat sa-si distruga concurenta si au reusit,campionatul e foarte placut de urmarit si foarte competitiv de la locul 2 in jos.Insa asta ar fi ultima scuza.Cea mai mare vina cred ca o putem arunca asupra transferurilro din vara.Immobile nu e de Bundesliga,a venit dintr-un campionat mult,foarte mult valoric sub Bundesliga.In plus a costat si o gramada de bani.

Immobile era golgeterul Italiei omule. Si nici macar nu jucat la o echipa de top acolo. E de ajuns sa spun ca a terminat inaintea lui Tevez si asta spune multe. Lewandowski cand a venit la Dortmund, cine auzise de el? Si incet, incet a devenit masina de goluri. Voi vreti ca un jucator sa marcheze 40 de goluri pe sezon ca "sa merite". La Dortmund e vorba de moral si atat. Au inceput prost si acum sunt terminati dpdv psihic. Sa zici ca Kagawa nu are valoare, ca sunt plafonati, asta e absurd. Vb de jucatori care acum 2 ani jucau finala CL si de unii campioni mondiali! Mai pune si accidentarile si uite situatia tragica in care se afla. Oricum sunt sigur ca nu retrogradeaza.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  21 Decembrie 2014, 03:44
Postat de mitroi2008 pe 20 Decembrie 2014, 20:02

Parerea mea: pariurile sunt printre cele mai mari afaceri din lume, dupa banci si petrol. Atatea sute de miliarde nu pot fi lasate la voia intamplarii. cine crede asta, mai crede si in Mos Craciun! Normal, nu toate evenimentele sunt aranjate, doar cele mai importante. Cand spun aranjate, nu ma refer neaparat la complicitatea unor sportivi care fac jocul caselor, ci la modul in care sunt prezentate in media anumite evenimente sportive, astfel incat un anumit rezultat sa para ft probabil, desi in realitate nu e asa! Ca exemplu clar, luati meciul AS Roma - Man city din sezonul acesta de UCL!

parerea ta ?..)) pariuri ?..)) atat puteti ? nu mai puteti gandi decat la pariuri, blaturi, aranjamente ? daca poti sa gandesti asa, esti mai plafonat decat jocul lui BvB in aceasta editie din Das Erste..

Vezi toate comentariile (18)
Comentează