INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

VIDEO Situație tensionată la Chelsea » Costa a răbufnit pe bancă și a aruncat cu o vestă în Mourinho! Reacția lui Obi Mikel e genială!

Articol de GSP - Publicat luni, 30 noiembrie 2015 10:19

Nimic nu mai merge la Chelsea! Diego Costa a fost lăsat pe bancă înaintea meciului cu Tottenham, scor 0-0, și a avut o reacție agresivă la adresa antrenorului său, Jose Mourinho.

Chemat de la încălzire în timpul meciului, Costa s-a enervat pe Mourinho pentru că nu l-a introdus în teren și a aruncat înspre acesta cu vesta sa de antrenament.

Mourinho a declarat după meci că elevul său a fost norocos că nu a fost lăsat pe bancă înca din etapele precedente: ”Dacă Costa voia să mă rănească, nu încerca să o facă cu o vestă de antrenament. Ar trebui să se considere norocos că nu l-am scos din echipă mai devreme”

Reacția lui Obi Mikel la gestul lui Costa  a stîrnit amuzamentul pe rețelele de socializare:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
albub
albub  •  30 Noiembrie 2015, 14:51

Vai! s-a suparat Ogica :) sper ca Mou sa-l lase pe banca pana invata ce inseamna respectul pt antrenor, coechipieri si adversari pe golanul asta

jullien_alphonse
jullien_alphonse  •  30 Noiembrie 2015, 12:49

Şi reacția câinelui meu e "genială"! Îl scot afară dimineaţă, ca să facă ceva-n viaţă. Nice dog, nice journalist.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează