INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

VIDEO ŞOC în Portugalia! » Porto a fost eliminata din cupă după 0-3 cu Academica Coimbra

Căpitanul lui Porto, Rolando, e la pămînt după ce echipa lui a fost eliminată de Academica
Căpitanul lui Porto, Rolando, e la pămînt după ce echipa lui a fost eliminată de Academica

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 20 noiembrie 2011 15:49

Noapte amară pentru suporterii lui FC Porto. Echipa lor favorită a fost eliminată de Academica din Cupa Portugaliei. Meciul s-a jucat la Coimbra, iar echipa gazdă a reuşit să se impună cu 3-0.

De pe teren nu au lipsit vedete ca Hulk, Fernando, Defour, Maicon, Rolando sau fostul jucător al CFR Cluj, Alvaro Perreira. Cu toate acestea, fosta campioană a Portugaliei a practicat un jos modest în prima repriză şi catastrofal în partea a doua.

Academica a punctat de trei ori în 25 de minute, golurile fiind marcat de Marinho, Silva şi Valente. Vezi AICI rezumat video!

Săpunaru nu a fost inclus în lot pentru acest meci, fiind accidentat.

În campionat, FC Porto este pe primul loc, însă e foarte de parte de jocul practicat sezonul trecut cînd pe bancă se afla Villas-Boas. Ca dovadă, în urma eşecului de aseară suporterii şi presa din Portugalia i-au cerut demisia actualului antrenor Vitor Pereira.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
inima_de_caine
inima_de_caine  •  20 Noiembrie 2011, 14:13

Morala? Nimeni nu-i perfect, în viaţa oricărei echipe pot exista astfel de scurtcircuite, totul e cât se poate de firesc, iar înfrângerea aceasta nu va face decât să-i întărească şi mai mult pe cei de la Porto care, de ani buni, alături de marea rivală Benfica, sunt un exemplu de management inteligent şi de abnegaţie sportivă!

suporter_fotbal
suporter_fotbal  •  20 Noiembrie 2011, 11:21

pfff....daca era sapunaru castiga porto cu 4-0! asta e

Vezi toate comentariile (2)
Comentează