INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NAPOLI - INTER 2-1

VIDEO Speedy Gonzalo » ”Dubla” lui Higuain instalează echipa lui Sarri ca lider solitar după 25 de ani

Articol de - Publicat miercuri, 02 decembrie 2015 00:00

Un gol-fulger și o execuție de superatacant ale argentianului, cu ambii stoperi adverși în spate, au doborît fostul loc 1. Care, în ”zece” o repriză, a nimerit două bare în prelungiri!

De la Maradona nu s-a mai visat așa intens la titlu lîngă Vezuviu. Era nevoie de alt argentinian ca Napoli să redevină lider solitar în Serie A după 25 de ani. Higuain, care marcase în victoriile cu granzii campionatului, 5-0 cu Lazio, 2-1 cu Juve și 2-1 cu Fiorentina (a rămas pe sec doar la 4-0 cu Milan), n-a cruțat-o luni nici pe Inter, "doppietta" sa generînd rocada mare la șefie (2-1).

Click aici pentru VIDEO!

Pipita a frînt echilibrul la prima atingere și a distrus în minutul 2 planul tactic al lui Mancini. De 6 luni înscrie mereu pe San Paolo! Tot Gonzalo a făcut 2-0 (62), perforînd porțile de fier, Murillo-Miranda, ale celei mai bune apărări, cu o finalizare de supervîrf, după un sprint cu 37 km/h.

A mai fost nevoie însă de noroc și de Reina, neînvins 533 de minute. Paradoxal, în "zece" după "roșul" lui Nagatomo (44), nerazzurrii au atacat mai periculos, golul lui Ljajici putînd fi dublat în prelungiri. Barele s-au opus reluărilor lui Jovetici și Miranda, la ultima Reina deviind formidabil!

8 meciuricu gol marcat acasă în Serie A este seria reușită de Higuain la Napoli. Doar Gilardino (9 etape) și Vieri (11) îl depășesc din 1994 încoace

64 de secundei-au ajuns lui Pipita să deschidă scorul cu Inter. Este al doilea cel mai rapid gol al sezonului, după Paloschi (Chievo, 48"), cu Genoa

"La cuvîntul atacant enciclopedia i-a pus poza lui Higuain. Se zice că argentinianul a slăbit, dar la golul doi a mîncat M&M ca pe niște caramele"
Gazzetta dello sport, ziar italian

"Higuain mai trebuie să-și amelioreze jocul. Are nevoie să fie mai rău ca implicare în meci. Voi da un bobîrnac echipei pentru ultimele 20 de minute"
Maurizio Sarri, antrenor Napoli

"Callejon a simulat, n-a fost «roșu» la Nagatomo. Dar se pare că pentru arbitri e mai important să elimine jucători decît să iasă cu femei frumoase"
Roberto Mancini, antrenor Inter

"Dezastru Tătărușanu"

Fiorentina a remizat cu Sassuolo (1-1) într-un joc slab făcut de Tătărușanu, fără reacție la golul încasat. "A greșit în cantități industriale repunerile din 6 metri. S-a mai revanșat după pauză cu parada la Floccari", a scris Corriere dello Sport. "Dezastru Tătărușanu" (Repubblica). Identic i-a criticat Gazzetta degajările. Și a completat: "Neplăcut să fii șomer și să iei gol la primul șut, deloc imparabil".

Protest cu 50 kg de morcovi!

Eșecul cu Atalanta (0-2) i-a înfuriat pe tifosii Romei, care le-au pregătit o surpriză jucătorilor lui Rudi Garcia. Lobonț și colegii săi au găsit ieri la intrarea în cantonamentul de la Trigoria 50 kg de morcovi, puși în 7 lădițe, și mesajul "Poftă bună, iepurașilor!". Aluzie la fotbalul fricos practicat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează