INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

VIDEO Starul lui Santos este dorit de 3 giganți din Europa

sursa: Guliver/GettyImages
sursa: Guliver/GettyImages

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat marti, 16 mai 2017 21:26

Thiago Maia, mijlocașul central de 20 de ani al lui FC Santos,  ar putea evolua din sezonul următor în Europa, fiind dorit de mai multe echipe de pe bătrânul continent.

Potrivit publicațiilor britanice, Maia este dorit de giganții europeni PSG, Manchester United și Chelsea.

Brazilianul a mai fost și în iarnă pe lista formației din Ligue 1, însă transferul său a picat în cele din urmă. Francezii îl consideră în continuare drept principalul înlocuitor al lui Marco Verratti, care va pleca în această vară, fiind dorit de Barcelona, Real Madrid sau Bayern Munchen.

Santos s-a resemnat în privința plecării lui Maia, care a câștigat cu naționala olimpică a Braziliei medalia de aur la Olimpiada din 2016 care a avut loc la Rio de Janeiro. Potrivit publicației The Sun, prețul de pornire pentru Maia este 16 milioane de euro.

În vârstă de 20 de ani, Maia e cotat la 3 milioane de euro de transfermarkt și a debutat pentru echipa de seniori ai lui Santos în februarie 2015. El mai are contract cu gruparea din prima ligă braziliană până în iulie 2019.

sursa: thesun.co.uk

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează