INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Stoke City-Liverpool 1-2 » Cele două schimbări inspirate de la pauză ale lui Klopp întorc rezultatul

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat sambata, 08 aprilie 2017 23:52

Liverpool a învins, în deplasare, formația Stoke City cu 2-1, în etapa XXXII-a a campionatului englez de fotbal și rămâne în cursa pentru ocuparea unui loc care să asigure prezența în UEFA Champions League în sezonul următor.

VEZI AICI VIDEO DE LA MECI!

Repriza întâi a fost una anostă, prima ocazie venind abia în minutul 32, când atacantul lui Stoke City, Marko Arnautovic, aflat singur cu portarul, a ratat incredibil de la 6 metri. În minutul 44, Jonathan Walters înscrie cu capul din careu, după o centrare perfectă a lui Xherdan Shaqiri.

La pauză, tehnicianul lui Liverpool, Jurgen Klopp, face două schimbări inspirate introducându-i pe Coutinho și Firmino în locul lui Alexander-Arnold și Woodburn. În minutul 70, Coutinho, aflat în careul advers, înscrie fără emoții, anulând avantajul gazdelor. Două minute mai târziu, Firmino primește o pasă de la Georginio Wijnaldum și aduce Liverpool în avantaj printr-un șut frumos.

În urma acestui rezultat, Liverpool urcă temporar pe locul 3, care asigură prezența direct în grupele UEFA Chamions League, cu 63 de puncte fiind la 2 "lungimi" față de următoarea clasată Manchester City care are un meci mai puțin disputat și 9 puncte față de Arsenal și Manchester United, ambele având 3 meciuri mai puțin jucate.

De partea cealaltă Stoke City coboară pe locul 13, cu 36 de puncte, având 8 puncte mai multe față de primul loc retrogradabil ocupat de Swansea.

Surse: mirror.co.ukbbc.comgoal.com

Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează