INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

VIDEO Surpriză de proporții la Copa America! Brazilia a fost eliminată la penalty-uri de Paraguay

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 iunie 2015 10:18

Paraguay s-a calificat în semifinalele Copei America, după ce a învins, la Concepcion, cu scorul de 4-3 la loviturile de departajare, reprezentativa Braziliei, în sferturile de finală.

VEZI VIDEO

La finalul celor 120 de minute, scorul a fost egal, 1-1. Brazilienii au deschis scorul prin Robinho, în minutul 15, paraguayenii reușind egalarea prin Derlis Gonzalez, în minutul 72, din penalty.

La loviturile de departajare, pentru Brazilia au marcat Fernandinho, Miranda și Coutinho, iar Everton Ribeiro și Douglas Costa au ratat, iar pentru Paraguay au înscris: O. Martinez, Caceres, Bobadilla și D. Gonzalez, în timp ce Santa Cruz a ratat.

În semifinale, Paraguay va întîlni Argentina, în timp ce echipa statului Chile va juca împotriva selecționatei din Peru.

Echipele:

Brazilia: Jefferson - Alves, Thiago Silva, Miranda, Felipe Luis - Fernandinho, Elias - Willian (Douglas Costa, 60), Coutinho, Robinho (Everton Ribeiro, 87) - Firmino (Diego Tardelli, 87)

Paraguay: Villar - Caceres, Da Silva, Valdez, Piris - Aranda (O. Martinez, 77), Gonzales Aguilar, E. Benitez (Oscar Romero, 84) - N. Valdez (Bobadilla, 74), Roque Santa Cruz

Citește și:

Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Nationala
Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Superliga
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Lung Jr. s-a despărțit de Poli Iași » Semnează cu o echipă de play-off din Superliga
Superliga
Lung Jr. s-a despărțit de Poli Iași » Semnează cu o echipă de play-off din Superliga

A ales Louis Munteanu? Disputat de FCSB și Rapid, atacantul a fost filmat cântând despre rivală: „Are valoare d'aia mare / Și știu că nu vă convine”

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Era un «bighidiu» d-ala mic. Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă”


Comentarii (7)
jalabert
jalabert  •  28 Iunie 2015, 18:52

impresionant benitez. jucatorul de 27 de ani joaca in mexic si este cotat la 2 milioane de euro adica pana si stiaua si-ar putea permite un asemenea jucator de creatie.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  28 Iunie 2015, 18:08

nu este nici o surpriza! de 4 ani brazilia are cea mai slaba generatie din istoria fotbalului lor, iar antrenori nu au avut niciodata! paraguay merita calificarea de 100 ori!

kakasan
kakasan  •  28 Iunie 2015, 15:23
Postat de ftwraku pe 28 Iunie 2015, 12:50

surpriza pt.astia care nu cunosc fotbal....Brazilia este inconstanta si se bazeaza mult prea mult pe Neymar....de exemplu,toate rezervele Argentinei din atac,plus inca vreo 3-4 neconvocati ar fi de mare ajutor Braziliei in atac....cand joci in atac cu Fred de vreo 5 ani,ori cu ala de a jucat la arabi si apoi a trecut in China,astfel de rezultate nu sunt intamplatoare....niciodata Brazilia nu a fost atat de slab,cred eu...Norocul lor ca il au pe Neymar si pot construi in jurul lui.....

Plus ca l-au readus pe dunga. Mai bine ramanea scolari. Dunga le impune brazilienilor stilul inchis, conformist, strategic - contrar filosofiei si calitatilor fotbalistilor. Scolari a scos totusi semifinala, putea ramane sa incerce sa construiasca, era antrenorul perfect pentru brazilia asta in cautare de indentitate. Nu inteleg de ce se insista pe jucatori stersi, de ce thiago silva nu mai are banderola, benzile braziliei sunt dezastruoase, antrenorul nu stie ca fundasii laterali nu pot sta aiurea acolo pe teren, in fotbalul modern sunt esentiali... Brazilia are o echipa senzationala, dar are selectioner slab - fara filosofie de joc. Robinho e jalnic. Nu inteleg de ce nu au jucat hulk, luis adriano sau damiao.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează