INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CE U21

VIDEO Surpriză la CE U-21! Portugalia ratează calificarea în semifinale, deși a marcat patru goluri în ultimul meci

Denis Suarez / Foto: UEFA.com
Denis Suarez / Foto: UEFA.com

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat sambata, 24 iunie 2017 11:12

Portugalia a ratat calificarea în semifinalele Campionatului European sub 21 de ani din Polonia, după ce a câștigat ultimul meci din grupă cu 4-2 împotriva Macedoniei. În celălalt meci al grupei, Spania a învins Serbia, scor 1-0 și se califică mai departe cu punctaj maxim.

VIDEO DE LA MACEDONIA - PORTUGALIA

"Lusitanii" aveau nevoie de o victorie la cel puțin trei goluri contra debutantei Macedonia pentru a spera la o eventuală calificare mai departe.

Echipa pregătită de Rui Jorge a deschis scorul încă din minutul doi, prin Edgard IE, cel care a înscris cu capul, la o centrare venită de la Iuri Medeiros, dintr-un corner.

Speranțele portughezilor s-au mărit în minutul 22, după reușita superbă a lui Bruma. Fotbalistul transferat de Leipzig a driblat un fundaș și a tras în vinclul porții adverse pentru 2-0.

Macedonenii au replicat cu cinci minute înainte de pauză prin reușita lui Bardi din afara careului.

Daniel Podence a majorat din nou avantajul în minutul 57, cu un șut din interiorul careului, după o minge trimisă în zona punctului cu var de Medeiros. Formația debutană la acest Campionat European nu s-a predat nici după golul de 3-1. Markonski, introdus pe teren în minutul 74, a redus din nou din diferență în minutul 80, la o fază de contraatac încheiată perfect. În ciuda faptului că Bruma a reușit dubla în prelungirile partidei și a fost declarat omul meciului, Portugalia a părăsit competiția.

În cel de-al doilea meci al zilei, Spania s-a impus cu 1-0 în fața reprezentativei similare a Serbiei, într-o partidă în care Albert Celades i-a odihnit pe cei mai importanți jucători. Singurul gol al partidei a fost înscris de către Denis Suarez, cel care trimis în poartă o minge centrată de către Odriozola, în minutul 38.

VIDEO DE LA SERBIA - SPANIA

Spania și Anglia sunt singurele echipe calificate matematic în semifinalele întrecerii din Polonia.

Germania, Cehia, Slovacia și Italia speră să ocupe fiecare un loc în ultimele patru echipe la finalul partidelor din etapa finală.

Cehia întâlnește Danemarca în ultimul meci din grupa C, în timp ce Italia se luptă cu Germania. Nemții sunt pe primul loc cu șase puncte, fiind urmați de Cehia și Italia, ambele cu trei puncte.

 Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează