INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Tăiat pe tibie » Gouffran s-a accidentat urît după ce a marcat un gol în Tottenham - Newcastle, 2-1

Stafful medical al lui Newcastle intră în alertă, iar francezul de 1,76 milioane de euro e scos pe targă
Stafful medical al lui Newcastle intră în alertă, iar francezul de 1,76 milioane de euro e scos pe targă

Articol de - Publicat duminica, 10 februarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 09 februarie 2013 23:32

Francezul a egalat-o pe Tottenham, dar bucuria primului gol în Premiership a fost frîntă de accidentare. Lovit de Walker, a avut nevoie de masca de oxigen.

Vizită cu ghinion la Londra pentru Yoan Gouffran! Mijlocaşul francez a părăsit ieri "White Hart Lane" pe targă şi Newcastle a cedat cu Tottenham (1-2). Noua achiziţie de la Bordeaux era abia la al doilea meci în Premiership, pe care l-a încheiat groaznic în minutul 59.

Vezi aici VIDEO cu accidentarea!

Walker l-a tăiat cu crampoanele pe tibia dreaptă, după ce Yoan reuşise să degajeze o minge la centrul terenului. Autorul golului egalizator în prima repriză, Gourcuff a acuzat dureri mari, avînd nevoie şi de masca de oxigen. A ajuns la spital pentru radiografii, existînd temeri că ar fi suferit chiar o fractură, echivalentă cu terminarea sezonului.

Eroul a fost însă Bale. Galezul a reuşit o formidabilă "dublă", marcînd în premieră 3 etape la rînd, şi a ratat incredibil ocazia hat-trick-ului. Spurs prelungeşte seria pozitivă la 10 jocuri şi forţează podiumul.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează